Κυριακή, 26 Οκτωβρίου 2014

Έλληνας δολοφόνησε 4 Αλβανούς στην Αλβανία!

Φυσικά ο τίτλος περιγράφει το ακριβώς αντίθετο απ' αυτό που λέει μιας και οι Έλληνες δεν δολοφονούν συνεχώς Αλβανούς στην Αλβανία ούτε διαπράττουν εγκλήματα εναντίον τους όπως κάνουν οι Αλβανοί στην Ελλάδα.

Αν έκαναν τα ίδια οι Έλληνες στην Αλβανία θα τους είχαν πετάξει στη θάλασσα οι Αλβανοί που έχουν μπαλάκια, ενώ στην Ελλάδα τα μπαλάκια των Ελλήνων τα έχει κόψει η ντόπια εβραϊκή θολοκουλτούρα...


Συνελήφθη τελικώς ο 31χρονος Αλβανός φονιάς της 59χρονης ανυπεράσπιστης Ελληνίδας στη Νάξο, ο οποίος αποκαλύφθηκε ότι είχε δολοφονήσει κατά το παρελθόν (την περίοδο 2008-2011) τρεις ανυπεράσπιστους ηλικιωμένους Έλληνες (οι οποίοι του είχαν δώσει δουλειά…), σε Αρκαδία και Μεσσηνία.

Πιο συγκεκριμένα:


Ο πρώτος φόνος έγινε στην Τρίπολη, στις 30 Μαρτίου 2008, με θύμα έναν 82χρονο ανυπεράσπιστο Έλληνα. Ο δεύτερος φόνος έγινε στις 10 Μαΐου 2011 στην Σπηλιά του Δήμου Τριφυλίας στη Μεσσηνία με θύμα έναν 79χρονο ανυπεράσπιστο Έλληνα. Το τρίτο έγκλημα έγινε στις 4 Σεπτεμβρίου 2011 στο χωριό Βούρβουρα Αρκαδίας με θύμα έναν 77χρονο ανυπεράσπιστο Έλληνα.

Εμπρός, λοιπόν, επαγγελματίες «αντιρατσιστές» των μαύρων ταμείων της CIA, τρέξτε να του εκφράσετε τη «συμπαράσταση» και «αλληλεγγύη» σας! Αποθεώστε τον, κάντε τον, τον ήρωά σας!

http://www.stoxos.gr/2014/10/blog-post_2139.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...