Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014

Γιατί όσα στελέχη της κυβέρνησης επισκέπτονται τις ΗΠΑ συναντώνται πάντα με εκπροσώπους του Εβραϊκού λόμπι και όχι άλλων λαών;

Ο κ. Κικίλιας πριν γίνει υπουργός μας παρακινούσε να μάθουμε να λέμε shalom για να είμαστε πιο αρεστοί στους Εβραίους και να έχουμε καλύτερες σχέσεις γιατί είναι το .. συμφέρον μας!

Γράφει ο Αντίοχος. 

Την Αμέρικα επισκέπτεται αυτές τις μέρες ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ Κικίλιας (ο πιο…
έξυπνος που έχει περάσει από το συγκεκριμένο υπουργείο, όπως λένε χασκογελώντας οι… άσπονδοι φίλοι του στη νουδούλα) και έχει συναντήσεις με εκπροσώπους της CIA και του FBI, με ατζέντα την τρομοκρατία και τη λαθρομετανάστευση.

Αφήνουμε ασχολίαστα τα θέματα της ατζέντας (καθώς οι… ατσίδες της CIA που αλωνίζουν στην Αθήνα δεν έχουν πιάσει –ΠΟΤΕ!- ούτε έναν τρομοκράτη –τυχαίο; Δε νομίζω!-, όσον αφορά το δεύτερο θέμα, οι ΗΠΑ είναι εναντίον της λαθρομετανάστευσης στις ΗΠΑ και υπέρ της σ’ όλο τον υπόλοιπο κόσμο…) και πάμε σε μια σημαντική λεπτομέρεια της επίσκεψης: 

«Ο κ. Κικίλιας θα μεταβεί την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014 στο Σικάγο, όπου θα παραστεί στην εκδήλωση που συνδιοργανώνουν το American Jewish Committee του Σικάγου και το Hellenic American Leadership Council για την «Ημέρα του Όχι».

Αλήθεια, μπορεί να μας εξηγήσει κανείς, γιατί πρόεδροι, πρωθυπουργοί, υπουργοί και λοιποί παράγοντες –κι όχι μόνον οι Ελληνόφωνοι- που επισκέπτονται την Αμέρικα, συναντιούνται πάντα με εκπροσώπους του σιωνιστικού λόμπι και ποτέ με εκπροσώπους άλλων λόμπι;

Ο ευρών θα αμειφθεί μ’ ένα βιβλίο. Τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών»…

ethnikismosblog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...