Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014

Το Ισραήλ βομβαρδίζει τα πάντα εκτός απ' τους αποκεφαλιστές της ISIS! Τους χρηματοδοτούν μέσω απελευθέρωσης ομήρων!

H ISIS (την αποκαλούν και AL NUSRA στο video) βρέθηκε ΧΩΡΙΣ να κινδυνέψει από τους Ισραηλινούς να έχει ΒΑΣΗ, μερικές εκατοντάδες μέτρα από Ισραηλινή Βάση, στα υψίπεδα του Γκολάν.

Το Ισραήλ είχε βομβαρδίσει συριακές κυβερνητικές εγκαταστάσεις εκεί κοντά αλλά η ISIS δεν αποτελεί απειλή.

Όταν ο Ισραηλινός δημοσιογράφος πήρε συνέντευξη από έναν της ISIL.
Αυτός ζήτησε από το Ισραήλ μία μόνο χάρη: να απαγορέψει τις πτήσεις από επάνω τους!
Φυσικά για να μην τους βομβαρδίζει ο Άσαντ.

Και προσέξτε τώρα τι ΝΟΜΙΜΟ τρόπο βρήκαν να μεταβιβάζουν εκατομμύρια στην ISIS.

Η ISIS απήγαγε, δήθεν, κάτω από την μύτη του πάνοπλου Ισραηλινού Στρατού …45 ανθρώπους του ΟΗΕ.

Και ο ΟΗΕ ζήτησε από το Κατάρ να πληρώσει 25.000.000 δολάρια για να επιστραφούν οι όμηροι, που δήθεν είχε στα χέρια της η ISIS.

Κι ενώ η Δύση είχε κλείσει τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Καντάφι, που δεν είχε απειλήσει ή σκοτώσει κανέναν, οι ηλεκτρονικοί λογαριασμοί της ISIS λειτουργούν κανονικά και μεταφέρονται χρήματα χωρίς πρόβλημα.

Η ISIS δήλωσε επίσης ότι ΔΕΝ πρόκειται να κινηθεί εναντίον του Ισραήλ (κάτι που ήταν αυτονόητο

Κι έτσι οι αποκεφαλιστές μπορούν να συνεχίσουν την γενοκτονία των Συρλιων, με τις τσέπες ΠΑΝΤΑ γεμάτες, τους τραπεζικούς λογαριασμούς ανέγγιχτους και τους λογαριασμούς στο TWITTER ξεμπλοκαρισμένους για να ανεβάζουν selfies με κομμένα κεφάλια Συρίων στρατιωτών .
Έχουν βάση σε ακτίνα βολής κυνηγετικού όπλου από Ισραηλινή βάση, 25.000.000 δολάρια αλλάζουν χέρια σε δευτερόλεπτα, μπροστά στον Ισραηλινό στρατό, που θα μπορούσε να τους …εξαερώσει, δίνουν συνέντευξη σε Ισραηλινό δημοσιογράφο, ζητούν χάρη από το Ισραήλ να απαγορέψει τις πτήσεις της Συριακής αεροπορίας, υπόσχονται ότι δεν θα επιτεθούν στο Ισραήλ …και θέλουν τώρα να μας πείσουν ΟΗΕ και ΗΠΑ ότι …δήθεν θέλουν να μας σώσουν από την ISIS.

Από την μία η …«ουρανοκατέβατη» ISIS…
Από την άλλη ο EMBOLA…
Έμεινε να δουν τον GODZILLA να χορεύει Macarena για να πονηρευτούν μερικοί ότι τα κανάλια λένε ψέμματα και ΜΟΝΟΝ ψέμματα.

Σίγμα

Δείτε το video:

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...