Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Αλβανικός τραμπουκισμός εναντίον 15χρονης κοπέλας


Ένα περιστατικό το οποίο σημειώθηκε στο 2ο ΕΠΑΛ Κοζάνης καταδεικνύει την βιαιότητα, το θράσος αλλά και τις πραγματικές προθέσεις όλων αυτών που υποστηρίζουν τις
καταλήψεις και τις όποιες «διεκδικήσεις» μαθητών πολλές από τις οποίες δεν έχουν σχέση με τα υπαρκτά, όντως, προβλήματα της παιδείας μας. 

Συγκεκριμένα την Δευτέρα 3 Νοεμβρίου οι μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ αποφάσισαν να απέχουν από τα μαθήματά τους, γι’ αυτή τους την ενέργεια αποβλήθηκαν από τον διευθυντή του σχολείου. Το γεγονός δημιούργησε ένταση και ένας Αλβανός μαθητής ο οποίος συμμετείχε στην αποχή επιτέθηκε σε μία συμμαθήτριά του η οποία δεν έλαβε μέρος στην αποχή.

Οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο εν λόγω Αλβανός επιτέθηκε στην νεαρή κοπέλα τόσο φραστικά όσο και σωματικά, βρίζοντας και πετώντας βιβλία, ακόμα και θρανία σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες. Τον τραυματισμό της άτυχης κοπέλας βεβαιώνει εγγράφως βεβαίωση του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης στην οποία αναφέρονται τραύματα στο κεφάλι της μαθήτριας. 


Αυτό που προξενεί εντύπωση είναι το ότι η κοπέλα, το θύμα δηλαδή, είναι 15 ετών και ο Αλβανός, ο οποίος συνελήφθη, είναι 23 ετών και όμως αναφέρονται σαν συμμαθητές. Πρέπει να κατανοήσουμε ότι όλοι αυτοί οι οποίοι έχουν, ανεξέλεγκτα, μπει στην πατρίδα μας αποτελούν, οι περισσότεροι από αυτούς κίνδυνο για τις οικογένειές μας αλλά και για την χώρα μας. 

Δεν είναι δυνατόν ένας ενήλικας 23 ετών, και μάλιστα βίαιος, να φοιτά μαζί με μία 15χρονη έφηβη. Περιμένουμε να δούμε αν η πράξη αυτή θα στηλιτευτεί ως ρατσιστική ή ο θύτης θα «πέσει στα μαλακά» λόγω του ότι το θύμα είναι Ελληνίδα. Ίσως βέβαια η άνανδρη αυτή πράξη χαρακτηριστεί ως το «δικαιολογημένο ξέσπασμα» ενός «αδικημένου καταληψία».

Είμαστε σίγουροι ότι εάν το θύμα ήταν Αλβανός ή οποιασδήποτε εθνικότητος λαθραίος θα είχαν στηθεί λαϊκά δικαστήρια. ... 

www.axisradio.gr/alvanikos-trampoukismos-enantion-15chronis-mathitrias/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...