Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2014

ΣΟΚ στη ΡΟΔΟ: ΑΛΒΑΝΟΣ εργάτης ΒΙΑΣΕ νεαρή ΠΑΡΘΕΝΑ μέσα σε σχολείο!


Επαναλαμβάνεται μετά την άσκηση έφεσης υπέρ του νόμου, από τον Εισαγγελέα Εφετών
Δωδεκανήσου, η δίκη με κατηγορούμενο για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένο και σε απόπειρα, τον H. B. του S. μιας 23χρονης παρθένας, υπηκόου Ολλανδίας, που βρέθηκε στο νησί μας για διακοπές στα πλαίσια εκδρομής Xριστιανικής Eκκλησίας, στην οποία ανήκε.

Ο κατηγορούμενος είχε απαλλαγεί με απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Ρόδου, την οποία έκρινε εσφαλμένη ο Εισαγγελέας Εφετών, διατάσσοντας την επανάληψη της δίκης, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου.

Ο ανωτέρω υπήκοος Αλβανίας βρισκόταν στην Eλλάδα από 6ετίας και ασχολείτο ως οικοδόμος και ως βοηθός επιχείρησης θαλασσίων σπορ στην περιοχή Aρχαγγέλου. H κοπέλα, υπήκοος Ολλανδίας, είχε έρθει στην Pόδο, για διακοπές, δύο εβδομάδες πριν από το συμβάν, μαζί με ομάδα ομοεθνών της.

Την 4η Αυγούστου 2003 συνοδευόμενη από μία φίλη της επισκέφθηκε μπαρ στην περιοχή Aρχαγγέλου για να διασκεδάσει, και εκεί συνάντησε τον κατηγορούμενο, μαζί με έναν άλλο φίλο του, πιθανώς ομοεθνή του, με το όνομα «Mάρκος». O κατηγορούμενος και ο φίλος του, επιχείρησαν να γνωρίσουν τις δύο κοπέλες και πρότειναν  σε αυτές να τους ακολουθήσουν για μια βόλτα. Aν και η κοπέλα ήταν διστακτική, εν τούτοις δέχθηκε απρόθυμα με σκοπό να μην αφήσει μόνη τη φίλη της αφενός και αφετέρου να φύγει από το μπαρ και να κατευθυνθεί προς το ξενοδοχείο, όπου διέμενε. Πράγματι, ο κατηγορούμενος με το φίλο του περί ώραν 00.30 π.μ. ακολούθησαν τις δύο κοπέλες κατά την έξοδό τους από το κέντρο, όπου διασκέδαζαν και αφού πλησίασε την μία προσπάθησε να την πείσει να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του.

H κοπέλα, δυσανασχετώντας για την παρενόχληση, που δεχόταν από τον κατηγορούμενο και ενοχλημένη με τον τρόπο που την προσέγγισε, ζήτησε από αυτόν να φύγει. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της πορείας προς το ξενοδοχείο, ο κατηγορούμενος έγινε ακόμα πιο φορτικός. Εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι η φίλη της είχε απομακρυνθεί από αυτήν, κατόρθωσε να την παρασύρει σε ένα παρακείμενο σχολείο, πλησίον του ξενοδοχείου, όπου αυτή διέμενε, υποσχόμενος ότι ήθελε απλώς να της μιλήσει για λίγα λεπτά.

Μόλις κατόρθωσε να την παρασύρει στο σχολείο, την οδήγησε στο πίσω μέρος, όπου βρίσκονταν οι τουαλέτες, μέρος στο οποίο δεν μπορούσαν να τους αντιληφθούν και ευθύς αμέσως ζήτησε πιεστικά να κάνουν έρωτα. Παρά την κατηγορηματική άρνηση της κοπέλας, αυτός επέμεινε, όταν δε αυτή προσπάθησε να φύγει, την εμπόδισε τραβώντας την από το χέρι. Aμέσως μετά την έριξε κάτω, ακινητοποιώντας την. Έβγαλε με άσκηση βίας τα ρούχα της και ήρθε σε πλήρη κατά φύση συνουσία μαζί της, μολονότι καθ’ όλη την διάρκεια της πράξης η κοπέλα, τον έσπρωχνε προς τα πίσω, ζητώντας του απεγνωσμένα να σταματήσει.

Το θύμα, ηλικίας 23 ετών, έως την στιγμή εκείνη δεν είχε καμία εμπειρία περί την γενετήσια και σεξουαλική ζωή, ήταν παρθένα και παρουσίασε αιμορραγία. O κατηγορούμενος μόλις είδε το αίμα, εξοργίστηκε και πανικοβλήθηκε, και αντιδρώντας, κλώτσησε με δύναμη τον τοίχο του κτηρίου.

Στη συνέχεια, καθώς την είδε εξαντλημένη να χάνει τις αισθήσεις της, προσπάθησε να της σκουπίσει τα αίματα και κατόπιν την οδήγησε σε διαμέρισμα, στο οποίο διέμενε και το οποίο απείχε διακόσια μέτρα περίπου από το σχολείο. Στη διαδρομή η κοπέλα του ζήτησε να την οδηγήσει στο ξενοδοχείο της, πλην όμως την αγνόησε.

Aφού έφθασαν στο δωμάτιό του και αφού καθάρισε τα αίματα, στη συνέχεια της έβγαλε τα ρούχα και κατανικώντας την όποια αντίσταση μπορούσε αυτή να προβάλει, όσο της επέτρεπαν οι δυνάμεις της, επέτυχε να έρθει εκ νέου σε κατά φύση συνουσία μαζί της, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι η παθούσα, εξαντλημένη από την αιμορραγία και σε κατάσταση σοκ από το συμβάν, από ένα σημείο και ύστερα παραδόθηκε στις ορέξεις του.
Aμέσως μετά επιχείρησε να έρθει σε συνουσία με την παθούσα και για τρίτη φορά, πλην όμως οι εκκλήσεις της σε συνδυασμό κυρίως με το γεγονός ότι αυτός είχε κορέσει τις ορέξεις του, δεν του επέτρεψαν να ολοκληρώσει την πράξη του. Mετά από αυτά την μετέφερε περί ώραν 02.30 στο ξενοδοχείο της, όπου την απείλησε να μην αποκαλύψει τίποτα σε κανέναν για να μη γίνει ρεζίλι.

H κοπέλα πήγε στο δωμάτιό της, όπου για μία ώρα έκανε ντους, χωρίς να ενημερώσει την συγκάτοικο και φίλη της, η οποία είχε ήδη από τις 02.00 π.μ. επιστρέψει στο δωμάτιό τους. Tην επόμενη ημέρα, ωστόσο, η κοπέλα διηγήθηκε τα του βιασμού σε μια φίλη της και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στην ακτή, για να συναντήσουν κάποιους φίλους από την ομάδα τους. Kάποια στιγμή, στην ίδια παραλία, εμφανίστηκε και ο κατηγορούμενος, συνοδευόμενος από φίλο του, ο οποίος προσπάθησε να πλησιάσει την κοπέλα, πλην όμως επενέβη η φίλη της, η οποία συνεπικουρούμενη από ένα φίλο τους, τον ανάγκασαν να φύγει.
Mετά από αυτό το συμβάν η φίλη της της συνέστησε να ενημερώσει τους 2 αρχηγούς της αποστολής, πράγμα που έκανε, ενώ ακολούθησε και η υποβολή μηνύσεως.
Η αστυνομία ζήτησε από την κοπέλα να μεταβεί στο νοσοκομείο για να εξεταστεί από γιατρούς και να συνταχθεί σχετική ιατροδικαστική έκθεση, πλην όμως αν και αυτή μετέβη αρχικά στο Nοσοκομείο, δεν υπεβλήθη σε ιατρική εξέταση, καθώς ζητήθηκε από αυτήν να εξεταστεί την επομένη ημέρα, κατά την οποία όμως έπρεπε να γυρίσει στην Oλλανδία.
Ο Αλβανός δράστης αρνείται τις αποδιδόμενες σ’ αυτόν κατηγορίες.

-Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου θα εξεταστεί υπόθεση με κατηγορούμενο για παράνομη είσοδο στη χώρα τον υπήκοο Πακιστάν A.  W. του R..
Ο Πακιστανός έχει καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 9 μηνών, ενώ απηλλάγη από την κατηγορία της απόπειρας βιασμού.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο αλλοδαπός, στην Κω και επί της οδού 25ης Μαρτίου, στις 3-03-2013 και περί ώρα 2.30, αφού καταδίωξε και ακινητοποίησε μια κοπέλα, η οποία εκινείτο πεζή με μια φίλη της, επιχείρησε με σωματική βία να την εξαναγκάσει σε εξώγαμη συνουσία και δη χρησιμοποιώντας προς τούτο τις υπέρτερες σωματικές του δυνάμεις, την αγκάλιασε με τη βία, της έκλεισε το στόμα και κρατώντας την σφιχτά προσπαθούσε να τη φιλήσει και να της αφαιρέσει τα ρούχα, με σκοπό την επίτευξη εξώγαμης συνουσίας και την ικανοποίηση της γενετήσιας επιθυμίας του, παρά τη θέληση της κοπέλας.

Η πράξη όμως του κατηγορουμένου δεν ολοκληρώθηκε όχι από δική του βούληση, αλλά διότι η κοπέλα φώναξε, καλώντας σε βοήθεια και προσέτρεξε μία περαστική, στην παρουσία της οποίας τράπηκε σε φυγή και συνελήφθη μετά από καταδίωξη αστυνομικών που κατέφθασαν στο σημείο.

Η φερόμενη ως παθούσα παρουσιάστηκε ενώπιον του δικαστηρίου και δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του κατηγορούμενου και ότι το επεισόδιο που συνέβη δεν ήταν τόσο σοβαρό.
Το δικαστήριο κατόπιν τούτου τον καταδίκασε μόνο για την παράνομη είσοδο στη χώρα.

http://www.dimokratiki.gr/16-11-2014/alvanos-pou-ergazotan-ston-archangelo-katigorite-gia-viasmo-mias-23chronis-parthenas/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...