Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Στο νησί καταγωγής του υπουργού Δικαιοσύνης οι αριστεροί σπάνε γραφεία πολιτικού κόμματος και επιχειρούν να δολοφονήσουν μέλη του!


Σύμφωνα με τη μήνυση που υποβλήθηκε από τον πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης της
Χρυσής Αυγής Μυτιλήνης, από το βράδυ της Παρασκευής 7 Νοεμβρίου και μέχρι τις πρωινές ώρες της Δευτέρας άγνωστοι μπήκαν στα γραφεία του κόμματος, που βρίσκονται στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας με γραφεία, στο κέντρο της Μυτιλήνης, παραβιάζοντας την είσοδό του, και προκάλεσαν φθορές. Σύμφωνα με τη μήνυση αφαιρέθηκαν και διάφορα αντικείμενα, αξίας 200 ευρώ περίπου.

Όπως αναφέρει το lesvosnews.gr , η τοπική οργάνωση Λέσβου του κόμματος απέστειλε ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρεται: ««Για τρίτη συνεχόμενη φορά τα κόκκινα παρακρατικά σκυλιά, το μακρύ χέρι της συγκυβέρνησης επιτέθηκαν καταστρέφοντας ολοσχερώς τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης Λέσβου. Στο νησί καταγωγής του Αθανασίου, της Κουτζαμάνη και του Βουρλιώτη, των ανθρώπων που κράτουν καταχρηστικά με εντολή Σαμαρά την κοινοβουλευτική μας ομάδα και τον Αρχηγό του τρίτου νόμιμα εκλεγμένου κόμματος απ τον Ελληνικό λαό η τρομοκρατία καλά κρατεί. Μετά από τρεις επιθέσεις και μια δολοφονική απόπειρα κατά Συναγωνιστή δεν έχει γίνει ούτε μια προσαγωγή. Συνεχίζουμε ακλόνητοι και απτόητοι να στεκόμαστε στο πλευρό του δοκιμαζόμενου Έλληνα συμπολίτη μας, Ούτε οι σφαίρες, ούτε η τρομοκρατία, ούτε οι φυλακές, τίποτα δεν λυγίζει τους εθνικιστές».

Από ό,τι φαίνεται οι επιθέσεις κατά των γραφείων της Χρυσής Αυγής τείνουν να μετατραπούν σε "νόμιμη δραστηριότητα" για τους διάφορους "αντιρατσιστές/αντιφασίστες". Ό,τι δεν κατάφεραν τα κυρίαρχα πολιτικά κόμματα, τα μήντια και προσπαθούν να κάνουν τώρα κάποιοι δικαστικοί λειτουργοί, προσπαθούν να το πετύχουν οι διαφόρων ειδών τραμπούκοι.

Έχουμε επιθέσεις σε γραφεία, επιθέσεις σε συνδικαλιστές της Χρυσής Αυγής (γιατρούς και δασκάλους μέχρι στιγμής), δολοφονικές επιθέσεις, οργανωμένες μαζικές επιθέσεις από καταλήψεις αναρχικών (βλ. Περίπτωση γραφείων ΧΑ στο Μαρούσι) και ούτω καθ' εξής. Και ποτέ, ούτε μία σύλληψη. Έτσι για τα μάτια του κόσμου.

Ας μην απορούν όμως μετά έαν κανένας χρυσαυγίτης "τρελαθεί" και αρχίσει αντίποινα. Ίσως βέβαια αυτό ακριβώς επιζητούν. Γι' αυτό έχουν αμολύσει τα διάφορα "σκυλιά" που γαυγίζουν και προσπαθούν να δαγκώσουν. Ελπίζοντας να τους ρίξει κανείς καμια "κλωτσιά". Και μετά θα αναλάβουν δράση οι εισαγγελείς! Με αυτή την υπόθεση θα πρέπει κανείς να αναμένει ότι μέχρι το τέλος της δίκης των στελεχών της Χρυσής Αυγής – την οποία καλά πληροφορημένες πηγές τοποθετούν κοντά στον Ιανουάριο – αυτού του είδους οι προκλήσεις θα κλιμακωθούν. Τόσο σε ένταση όσο και σε αριθμό. Και είναι πολύ πιθανόν να μην είναι κατά γραφείων αλλά ακόμη και... σπιτιών. Κάποιοι θέλουν οπωσδήποτε εν' όψει της δίκης να έχει χυθεί και πάλι αίμα. Γι' αυτό θέλει πάρα πολύ προσοχή!

http://www.elkosmos.gr/epikairotita/h-/kathimerinotita/14602------qq.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...