Κυριακή, 30 Νοεμβρίου 2014

Που είναι οι αντιρατσιστές του Ισραήλ; Λίμπερμαν: Δώστε χρηματικά κίνητρα στους Αραβες για να φύγουν από το Ισραήλ

Γιατί δεν υπάρχουν Εβραίοι αντιρατσιστές στο Ισραήλ για να τσακίσουν τις ρατσιστικές πολιτικές του κράτους; Δείτε το απίστευτο βίντεο παρακάτω, διαβάστε και το τι ζητάνε οι Εβραίοι για το Ισραήλ και θα καταλάβετε πόσο ηλίθιους μας θεωρούν οι Εβραίοι. Θέλουν στην Ευρώπη να είμαστε πολυπολιτισμικοί αλλά στο Ισραήλ πρέπει να είναι καθαρόαιμοι Εβραίοι...


Ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, ο εθνικιστής Αβίγκντορ Λίμπερμαν, πρότεινε να
δοθούν «χρηματικά κίνητρα» στους ισραηλινούς Αραβες ώστε να εγκαταλείψουν τη χώρα και να γίνουν πολίτες του μελλοντικού παλαιστινιακού κράτους, σύμφωνα με έγγραφο του κόμματός του που δόθηκε την Παρασκευή στη δημοσιότητα.

Οι ισραηλινοί Αραβες «που αποφασίζουν ότι η ταυτότητά τους είναι παλαιστινιακή μπορούν να αποκηρύξουν την ισραηλινή υπηκοότητά τους και να γίνουν πολίτες του μελλοντικού παλαιστινιακού κράτους», εξηγεί ο Λίμπερμαν στο έγγραφο αυτό του κόμματος Ισραήλ Μπεϊτένου (Ισραήλ, το σπίτι μας).

«Το κράτος του Ισραήλ θα πρέπει ακόμη και να τους ενθαρρύνει να το κάνουν, με ένα σύστημα χρηματικών κινήτρων», προσθέτει.

Στο κείμενο αυτό, το εθνικιστικό κόμμα επισημαίνει ότι μια συμφωνία ειρήνευσης με τους Παλαιστίνιους δεν μπορεί να είναι βιώσιμη παρά μόνο αν οι διαπραγματεύσεις βασίζονται «στην ανταλλαγή αραβοϊσραηλινού πληθυσμού με εδάφη».

«Οσο το δυνατόν μεγαλύτερος διαχωρισμός» 

Ο Λίμπερμαν είναι εδώ και καιρό υπέρμαχος αυτής της πρότασης προκειμένου να διασφαλιστεί «ο όσο το δυνατόν μεγαλύτερος διαχωρισμός» μεταξύ Αράβων και Εβραίων στο Ισραήλ.

Παράλληλα, τάσσεται υπέρ της ανάκλησης της υπηκοότητας των ισραηλινών Αράβων που δεν είναι αρκετά «πιστοί» στο εβραϊκό κράτος. 

Τον προηγούμενο μήνα ο Λίμπερμαν ζήτησε από τους ισραηλινούς Αραβες βουλευτές να εγκαταλείψουν το ισραηλινό πολιτικό σύστημα.

Το 1,7 εκατομμύριο ισραηλινοί Αραβες είναι απόγονοι των Παλαιστινίων που παρέμειναν στα εδάφη τους μετά τη δημιουργία του κράτους του Ισραήλ το 1948. 

Χριστιανοί και μουσουλμάνοι, που αντιπροσωπεύουν το 20% του πληθυσμού του Ισραήλ, καταγγέλλουν ότι θεωρούνται πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

http://www.tanea.gr/news/world/article/5184836/limperman-dwste-xrhmatika-kinhtra-stoys-arabes-na-fygoyn-apo-to-israhl/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...