Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Αυτό ονειρεύονται και στο ΚΚΕ; Γυναίκες που είδαν τον Κιμ Γιονγκ Ουν ούρλιαζαν και έκλαιγαν με λυγμούς!



Άβυσσος η ψυχή των γυναικών στην Βόρεια Κορέα. Να λιποθυμούν για τον ψυχάκια μακελάρη μονάρχη; ΕΛΕΟΣ δηλαδή. Οι γυναίκες λιποθυμούν στο πέρασμα του. Δάκρυα
κυλούν από τα μάτια τους γι αυτή την μοναδική εμπειρία που προσφέρει μία συνάντηση μαζί του. Είναι τόσο όμορφος και καλός που τους προκαλεί υστερία και τα πλήθη παραλύουν με μία και μόνο του κουβέντα. Όχι, δεν είναι ο Μπάρκουλης αλλά ο Κιμ Γιονγκ Ουν. Ο ηγέτης της Βορείου Κορέας συνηθίζει να κάνει μοναδικές εμφανίσεις και οι γυναίκες να ουρλιάζουν και να κλαίνε λες και ήρθε η συντέλεια του κόσμου. Και μπορεί σε όλο τον υπόλοιπο πλανήτη να θεωρούνται ωραίοι, άνδρες σαν τον Τζορτζ Κλούνεϊ αλλά στη Βόρεια Κορέα υπάρχει μόνο ένας. Μόνο αυτός είναι το απόλυτο αρσενικό για τις γυναίκες της χώρας και ακούει στο όνομα Κιμ Γιονγκ Ουν.


Δεκάδες γυναίκες φόρεσαν τα πολύχρωμα καλά τους ρούχα, μακιγιαρίστηκαν και πήγαν στην εκδήλωση για να συναντήσουν τον ηγέτη τους. Η συναισθηματική φόρτιση ήταν τόσο μεγάλη, που αντί να λάμψει το χαμόγελο τους, άρχισαν να κλαίνε γοερά, να φωνάζουν, να τσιρίζουν. Όλες τους πήραν τα χαρτομάντιλα τους, προσπάθησαν να σκουπίσουν τα κόκκινα μάτια τους και πόζαραν για να βγάλουν φωτογραφία με τον Κιμ Γιονγκ Ουν, όπως διαβάσαμε σε άρθρο του koolnews.gr Αλλά ο Κιμ είναι πολύ γόης και ξέρει ότι είναι πανέμορφος. Έτσι, στην φωτογραφία είναι ατάραχος, φαίνεται τον Βούδα της Βόρειας Κορέας. Ο Θεός της χώρας που ισχυρίζεται ότι φροντίζει για όλους μόνο που τους αναγκάζει να συμπεριφέρονται τρελά, όπως σε αυτή την περίπτωση που οι γυναίκες κλαίνε γοερά, μιας και ο ίδιος είναι τρελός και θεωρεί τις παλαβές συμπεριφορές ορθές.

http://www.makeleio.gr/?p=227542

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...