Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Έτσι τσακίζουν οι αριστεροί τους πολιτικούς τους αντιπάλους στην Σουηδία


Δολοφονικές επιθέσεις σε «ναζί». Τυφλά χτυπήματα σε οποιονδήποτε μοιάζει με «ναζί» ή συνδέεται με «ναζί». Βίαιες επιθέσεις ακόμα και σε όσους δεν είναι «ναζί», αλλά απλά δεν συμφωνούν με τους αριστερούς. Βόμβες σε σπίτια με γιαγιάδες και παιδιά. 

Εξύμνηση της «αντιφασιστικής» βίας και εγκωμιασμός εγκληματιών ως «αγωνιστών» κατά του «φασισμού». Χαρακτηρισμός της βίας των αριστερών ως «καλής βίας» και «αυτοάμυνας». 

Βιντεοσκόπηση βίαιων επιθέσεων και παρουσίαση σε βίντεο κλιπ υπό τους ήχους
μουσικής. Αποδοχή της βίας των ακροαριστερών από ένα κομμάτι της κοινοβουλευτικής αριστεράς. Ωραιοποίηση της βίας των αριστερών από καθηγητές πανεπιστημίου. Το 95% των βίαιων περιστατικών προέρχεται από την αριστερά. 

Ο «δημοκρατικός» καλός κόσμος που δηλώνει ότι είναι «κατά της βίας» κάνει τα στραβά μάτια. Τα media συνεχώς δαιμονοποιούν τους «ναζί». Διακοπή δικών κατά αριστερών κακοποιών από «αλληλέγγυους» και ποινές – χάδια στους αριστερούς κατηγορούμενους από τους δικαστές. Ακροαριστεροί από «καλές οικογένειες» που πολεμάνε τον «καπιταλισμό» και νοιάζονται για την εργατική τάξη, αν και ελάχιστοι ανήκουν σε αυτή.

Μουσικά συγκροτήματα που προβάλλονται από mainstream τηλεοπτικά προγράμματα και εγκωμιάζουν τους κουκουλοφόρους και τη βία.

Σας θυμίζουν τίποτα όλα αυτά; Όχι δεν αφρούν την Ελλάδα. Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ της σουηδικής τηλεόρασης με τον τίτλο “Det gode voldet” («Η Καλή Βία») που προβλήθηκε τον Μάιο του 2014 στη σουηδική κρατική τηλεόραση.



http://redskywarning.blogspot.gr/2014/12/blog-post_4.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...