Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2015

ΣΥΡΙΖΑ: Όλα τα παιδιά μεταναστών θα πάρουν ελληνική ιθαγένεια! Ακόμη και όσα δεν γεννήθηκαν εδώ!

Μόλις άκουσαν τις δηλώσεις για ιθαγένεια σε όλα τα παιδιά μεταναστών που γεννιούνται στην Ελλάδα, έγγυες απ' όλες τις τρίτες χώρες άρχισαν να τρέχουν να περάσουν τα σύνορα!!

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δεσμευτεί να αποδώσει την ελληνική ιθαγένεια σε όλα τα παιδιά που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Ελλάδα, τη λεγόμενη δεύτερη γενιά μεταναστών» δήλωσε το πρωί στο ρ/σ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ  η δικηγόρος Τασία Χριστοδουλοπούλου, υπεύθυνη
του τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ και από σήμερα αναπληρώτρια υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής.


Κάθε οικογένεια μεταναστών Μουσουλμάνων θα κάνουν στην Ελλάδα δεκάδες παιδιά και όλα θα παίρνουν ελληνική ιθαγένεια απ' τον ΣΥΡΙΖΑ... Έτσι σε μια 4ετία η Ελλάδα δεν θα κατοικείται από Έλληνες το γένος αλλά από αλλοδαπούς... Η παράνοια του να δίνεις ιθαγένεια σε όποιον γεννιέται στην χώρα σου είναι τεράστια και παραφυσική... Η φύση έχει επιλέξει να υπάρχουν διαφορετικά γένη.. Όταν 2 Κινέζοι γεννήσουν ένα παιδί στην Ελλάδα δεν είναι δυνατόν να του δίνεις ελληνική ιθαγένεια... Είναι Κινέζος... Περιγράφοντας την απαράδεκτη πολιτική που ακολούθησε απέναντι στους μετανάστες η προηγούμενη κυβέρνηση η Χριστοδουλοπούλου τονίζει ότι πρέπει να γίνει αποκατάσταση όλων αυτών των παιδιών που δεν γνώρισαν άλλη πατρίδα, "ακόμη και αυτών που δεν γεννήθηκαν αλλά ήρθαν πολύ μικρά στην Ελλάδα, μεγάλωσαν εδώ."

Πήγαν και τελείωσαν το σχολείο τους, εδώ» συμπλήρωσε.

http://www.aftodioikisi.gr/ipourgeia/ithageneia-sta-paidia-ton-metanaston-apo-ta-prota-metra-tou-ip-esoterikon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...