Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Συνέλαβαν τον δολοφόνο του Μένη Κουμανταρέα!


Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται ο δολοφόνος του συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα. Πρόκειται για έναν νεαρό Ρουμάνο 25 ετών, ο οποίος από την πρώτη στιγμή που έγινε
γνωστή η δολοφονία ήταν στη λίστα των υπόπτων της Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, ο 25χρονος Ρουμάνος Στεφάν Σ. συνελήφθη χθες στην πλατεία Βικτωρίας.

Αρχικά δεν έλεγε το παραμικρό στους αστυνομικούς, ωστόσο μετά την πολύωρη ανάκριση ομολόγησε πως ήταν αυτός που βρέθηκε στο σπίτι του Μένη Κουμανταρέα στην Κυψέλη και μετά από έντονη λογομαχία  έσπρωξε τον 83χρονο συγγραφέα, με αποτέλεσμα εκείνος να βρει τραγικό θάνατο.

Υπενθυμίζεται πως ο Μένης Κουμανταρέας είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του στην Κυψέλη, στον 4ο όροφο, επί της Ζακύνθου 3, στις 6 Δεκεμβρίου. Την ίδια ώρα η ΕΛ.ΑΣ αναζητά και έναν ακόμα Ρουμάνο 29 ετών, ο οποίος φέρεται να ήταν συνεργός του δράστη στη δολοφονία του συγγραφέα.

Σοκ στον χώρο των γραμμάτων από τη δολοφονία του Κουμανταρέα

Η δολοφονία του Μένη Κουμαντερέα στις 6 Δεκεμβρίου προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο. Ο συγγραφέας είχε βρεθεί νεκρός στο σπίτι του και αρχικά εξεταζόταν το ενδεχόμενο της ληστείας.

Ο αγαπητός συγγραφέας είχε βρεθεί νεκρός με μώλωπες στο πρόσωπο, στο διαμέρισμά του στην οδό Ζακύνθου 3 στην Κυψέλη, στον τέταρτο όροφο τα ξημερώματα του Σαββάτου. Στην πόρτα του διαμερίσματος δεν υπάρχαν ίχνη παραβίασης, ωστόσο το σπίτι ήταν αναστατωμένο.

Ποιοι είχαν θεωρηθεί ύποπτοι από την ΕΛ.ΑΣ.

Ωστόσο, αμέσως, οι αρχές έστρεψαν το ενδιαφέρον τους και στον άγνωστο με τον οποίο φέρεται να είχε σύντομη συνάντηση ο συγγραφέας λίγες ώρες πριν βρεθεί νεκρός. Ο Μένης Κουμανταρέας ήταν σε κατάστημα με φίλο του, στον οποίο ανέφερε ότι θα πάει στο σπίτι του για πέντε λεπτά, γιατί είχε μία δουλειά, εξ ου και οι αστυνομικοί θεώρησαν από την πρώτη στιγμή ότι είχε συνάντηση με κάποιο πρόσωπο, το οποίο και τον σκότωσε.

http://www.iefimerida.gr/news/185633/synelifthi-o-dolofonos-toy-meni-koymantarea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...