Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Η "Δημοκρατική" Ευρωπαϊκή Ένωση θα περιορίσει την ελευθερία της έκφρασης κατόπιν εντολής!

"Αν σημαίνει κάτι η ελευθερία, αυτό είναι το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell


Σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Guardian την Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015, οι ηγέτες των
Εβραίων των Ευρωπαϊκών χωρών, υποστηριζόμενοι από μια σειρά πρώην αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων, καλούν για μια πανευρωπαϊκή νομοθεσία που θα απαγορεύει τον αντισημιτισμό.

Μια ομάδα 4 διεθνούς κύρους εμπειρογνωμόνων πάνω στο συνταγματικό δίκαιο που υποστηρίζονται απ’ το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο για την Ανοχή και τη Συμφιλίωση,  έχουν ξοδέψει 3 χρόνια ευρείας διαβούλευσης και συνέταξαν ένα έγγραφο 12 σελίδων με θέμα την «ανοχή». Ασκούν πιέσεις για να μετατραπεί σε νόμο στα 28 κράτη μέλη.

Η πρόταση θα θέσει εκτός νόμου τον αντισημιτισμό(την κριτική δηλαδή προς τους Εβραίους) και μια σειρά από δραστηριότητες που θεωρείται ότι παραβιάζουν τα θεμελιώδη δικαιώματα.

Αυτός ο νόμος θα μπορούσε να περιλαμβάνει την απαγόρευση της μπούρκα, τον ακρωτηριασμό των γυναικείων γεννητικών οργάνων(σ.σ: Όχι και των ανδρικών βέβαια γιατί οι Εβραίοι κάνουν περιτομή), τους αναγκαστικούς γάμους, την πολυγαμία, την άρνηση του Ολοκαυτώματος και των γενοκτονιών γενικότερα, την ποινικοποίηση της ξενοφοβίας καθώς και της δυσφήμησης θρησκευτικών ή εθνοτικών ομάδων. Τα δικαιώματα των γυναικών και των gay θα προστατεύονται  επίσης.

Η προτεινόμενη νομοθεσία, στον απόηχο των επιθέσεων στο Παρίσι, θα περιορίσει την ελευθερία της έκφρασης λόγω της ανοχής και προς το συμφέρον της ασφάλειας!!!

Το έγγραφο λέει: «Δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει ανοχή σε αυτούς που δεν την θέλουν!! Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό όσον αφορά την ελευθερία έκφρασης: ότι δηλαδή δεν πρέπει να γίνεται κατάχρηση της ελευθερίας με σκοπό την δυσφήμηση άλλων ομάδων»

http://hellenicvigilance.blogspot.no/2015/02/the-guardian-jewish-leaders-call-for.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...