Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Αλβανός που "το έπαιζε" Ιταλός εραστής ήταν τελικά ο δολοφόνος της Ελληνίδας γυμνάστριας στην Καλαμάτα


Η κοπέλα χώρισε τον 30χρονο κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι της Καλαμάτας από τη στυγερή δολοφονία της 32χρονης
γυμνάστριας, η οποία έχασε τη ζωή της από τα πυρά του πρώην συντρόφου της.

Η άτυχη Ελίνα Βαχαβιόλου, η οποία ήταν βαριά τραυματισμένη στο κεφάλι, νοσηλευόταν στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου τελικά άφησε την τελευταία της πνοή σκορπίζοντας άφατη θλίψη σε συγγενείς και φίλους. Λίγο αργότερα εξέπνευσε και ο Αλβανός πρώην φίλος της ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε μετά την επίθεση στην κοπέλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό περιβάλλον της 32χρονης, η κοπέλα χώρισε τον 30χρονο κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων.

Η άτυχη Ελίνα


Αιτία στάθηκε το γεγονός ότι έμαθε την πραγματική του ταυτότητα, αφού ο 30χρονος παρουσιαζόταν στην Καλαμάτα ως Ιταλός, με το όνομα Erisiano Capetano, ενώ στην πραγματικότητα είχε αλβανική καταγωγή και το επώνυμό του ήταν Ismaitzil.

Πάντως, η Ελίνα δεν είχε διαμαρτυρηθεί ποτέ σε κάποιον φίλο ή συγγενή της για τον πρώην σύντροφό της.

Ο δράστης


Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η 32χρονη ήταν μοναχοπαίδι, δεν έδινε δικαιώματα για την προσωπική της ζωή, ενώ ήταν και η «καρδιά» της παρέας, μια κοπέλα η οποία με την θετική της αύρα έκανε και τους γύρω της χαρούμενους. Επίσης, της άρεσε η δουλειά της και εργαζόταν σκληρά σε γυμναστήριο στην Καλαμάτα.

Η Αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για να λύσει το μυστήριο με την ταυτότητα του Αλβανού, αλλά και να εξακριβώσει τα ακριβή αίτια της τραγωδίας.

2 σχόλια:

  1. Και τι δε θα δινα του ριχνα ένα uppercut και να του φευγαν όλα τα δόντια από την αλαζωνική σκιπιταρο μούρη του...
    ΝΑ ΦΥΛΑΓΕΣΤΕ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟ ΣΚΙΠΙΤΑΡΕΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ, ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΘΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολύ αλήθεια , οι αλβανοί μισούν τους έλληνες και την Ελλάδα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...