Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Αριστερή λογική: Πρέπει να ανεχτούμε την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών για να μην γίνουμε φασίστες!


Όταν σας κλέβουν, σας δέρνουν ή σκοτώνουν κάποιον δικό σας οι αλλοδαποί θα πρέπει να σκέφτεστε με ψυχραιμία και κατανόηση για τον αλλοδαπό δράστη για να μην γίνεται "φασίστες".. Δεν είναι δυνατόν να έχουμε αριστερή κυβέρνηση και να σκεφτόμαστε φασιστικά.

Τα παρακάτω είναι αποσπάσματα απ' την συνέντευξη της ΣΥΡΙΖαίας ηθοποιού Νένα Μεντή στο site του ΣΥΡΙΖΑ left.gr:

«Ζω στην πλατεία Αμερικής εδώ και χρόνια. Αυτό που βλέπω να κυριαρχεί είναι ο φόβος – ένα συναίσθημα που μας κάνει είτε πολύ παθητικούς ή επιθετικούς. Χρειάζεται παιδεία και σκέψη για να διαχειριστούμε το φόβο, τον οποίο ως ένα βαθμό κατανοώ. Όταν βλέπεις, λόγου χάρη, είκοσι ξένους έξω από το σπίτι σου, γιατί δεν έχουν πού να μείνουν, δεν μπορείς εύκολα να υπερβείς το φόβο . Πρέπει να αναλογιστείς ότι είναι άνθρωποι σαν κι εσένα, με τα καλά τους και τα κακά τους – είναι κατατρεγμένοι και φτωχοί. Να σκεφτείς πως, ακόμη κι αν χρησιμοποιούν παρανομίες, έχει σημασία, εάν το κάνουν για να επιβιώσουν».

«Αν δεν τα σκεφτείς αυτά, γίνεσαι μισαλλόδοξος και αναπτύσσεις φασιστική νοοτροπία..."

Εμείς βέβαια για να υπερασπιστούμε την κοινή λογική θα σας προτρέψουμε να διαβάσετε ότι το 60% στις ελληνικές φυλακές σύμφωνα με τα στοιχεία Ρουπακιώτη είναι αλλοδαποί και ότι οι Αλβανοί εγκληματούν 10 φορές περισσότερο απ' τους Έλληνες στην Ελλάδα!

Μπορεί να θεωρηθούμε "φασίστες" αλλά η πιστεύουμε ότι η επιβίωση είναι σημαντικότερη απ' την κατηγορία αυτή.

Και ένα βιντεάκι αφιερωμένο στην κ. Μεντή... 





2 σχόλια:

  1. Επίσης το 90% από το υπόλοιπο 40% ελλήνων στις φυλακές είναι "ελληνες" (β)ρομά!
    Δηλαδή στη πράξη το 99% της εγκληματικότητας στην ελλάδα ωφείλται σε "μεμονωμενες περιπτώσεις" αλλοδαπών και γύφτων!
    Αλλά έτσι και τολμήσεις να πεις αυτό το ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΟ γεγονός είσαι "ρατσιστής, φασίστας και ακροδεξιός".....

    Αριστερίζων αυτισμός σε όλο του το μεγαλείο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό της η Μεντή και εάν εννοεί να γυρίζουμε και το άλλο μάγουλο. Το δικό της μπορεί να το γυρίζει όσο θέλει, δεν μπορεί να υποχρεώσει κανένα να ακολουθήσει την λογικής της. Αλλά αν μας επιτεθεί Έλληνας εγκληματίας, τα βάζουμε με όλους τους Έλληνες ? Το καθε θέμα έχει παραπάνω από δύπ προσεγγίσεις και οφείλουμε να είμαστε αντικειμενικοί πριν αρχίζουμε τους γνωστούς "τσαμπουκάδες. Αυτό που δυσκολευόμαστε να κατανοήσουμε έιναι ότι η εγκληματικότητα δεν έχει χρώμα-γλώσσα-έθνος, Είναι παντού και δεν χαρακτηρίζει σύνολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...