Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015

Βίαιη ρατσιστική επίθεση δέχτηκε κορίτσι και το μικρό αδελφάκι της σε πάρκο

Μια νεαρή κοπέλα και ο μικρούλης αδελφός της δέχτηκαν βάναυση επίθεση σε ένα πάρκο στην Ινδιανάπολη των ΗΠΑ, με πιθανώς ρατσιστικά κίνητρα, ενώ οι δράστες ανέβασαν το βίντεοτης επίθεσης στο Facebook για να δείξουν τα κατορθώματά τους.


Το βίντεο αρχίζει με μια ομάδα νεαρών ανθρώπων που τρέχουν μέσα σε ένα πάρκο προς μια παιδική χαρά, και φτάνουν ένα νεαρό λευκό κορίτσι που ήταν εκεί με το αδελφάκι του. Μόλις φτάνει η κάμερα, μια ομάδα νεαρών μαύρων (αγοριών και κοριτσιών) έχει περικυκλώσει το κορίτσι το οποίο δέχεται με γροθιές στο πρόσωπο.

Το θύμα στη συνέχεια πέφτει στο έδαφος, φωνάζοντας, "Τι έκανα; Τι έκανα;", ενώ  συνεχίζει να δέχεται γροθιές και κλωτσιές από μία μαύρη με απίστευτη βιαιότητα.

Καθώς το θύμα παρακαλεί την μαύρη που την χτυπάει να σταματήσει, ένας άλλος νεαρός μαύρος την τραβά τελικά από την επιτιθέμενη και το θύμα μαζεύει τον μικρότερο αδελφό της για να φύγει από το πάρκο. Αλλά, καθώς φεύγει, το άτομο με την κάμερα συνεχίζει να την ακολουθεί, και η μαύρη που της επιτέθηκε αρχίζει και πάλι να την χτυπάει.

Αυτή τη φορά ο μικρός αδελφός του θύματος, ο οποίος φαίνεται να είναι κάπου γύρω στα 5 ή 6 ετών, προσπαθεί να υπερασπιστεί την αδελφή του, αλλά η μαύρη που την χτυπάει στρέφει την προσοχή της στο μικρό αγόρι και το χτυπά ρίχνοντάς το στο έδαφος.

Η επίθεση φαίνεται να έχει ρατσιστικά κίνητρα. Το θύμα και ο αδελφός της ήταν λευκοί και οι επιτιθέμενοι μαύροι. Καθώς το θύμα ρωτούσε γιατί δέχεται επίθεση, ένα από τα αγόρια της ομάδας φάνηκε να απαντά, “You whiteb***h.”

Τα ΜΜΕ στην Ινδιανάπολη που έγραψαν για την επίθεση, αναφέρουν ότι η αστυνομία ήδη εξετάζει το περιστατικό.
 

Στην σελίδα στο facebook, άλλοι νεαροί μαύροι επικροτούν την δράστρια η οποία καμαρώνει ποζάροντας…. 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

http://redskywarning.blogspot.gr/2015/03/blog-post_17.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...