Σάββατο, 7 Μαρτίου 2015

«Δεν θα κάνουμε την χώρα μας στρατόπεδο προσφύγων»


Ευτυχώς οι Έλληνες είναι "πολιτικά ορθοί" στην πλειοψηφία τους και ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ για να μπορούν να μπαίνουν στη χώρα με ασφάλεια οι μετανάστες.. Τι θα γίνουμε; Ουγγαρία; Ρατσιστές;

Ο Πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν κατά την ετήσια ομιλία του σχετικά με την «κατάσταση του έθνους», στη Βουδαπέστη στις 27 Φεβρουαρίου 2015, μεταξύ άλλων, κατήγγειλε την πολυπολιτισμικότητα, την μετανάστευση και την πολιτική ορθότητα.

Ο Orban δήλωσε: «Ο Ούγγρος είναι από τη φύση του, μη πολιτικά ορθός. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει χάσει την κοινή λογική του».

Ο Orbán άσκησε κριτική στην «φιλελεύθερη πολυπολιτισμικότητα» και πρόσθεσε ότι η Ευρώπη δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τη σκληρή αλήθεια για την αποτυχία της. "Οι μετανάστες που φτάνουν θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια της Ευρώπης. Η Ουγγαρία πρέπει να παραμείνει ένα σταθερό και ασφαλές μέρος", πρόσθεσε ο Orbán.

Ο Ορμπάν έδωσε όρκο να καταπολεμήσει την μετανάστευσης και είπε ότι η Ουγγαρία δεν πρέπει να μετατραπεί σε ένα «στρατόπεδο προσφύγων». Ο Ορμπάν δήλωσε ότι οι Ούγγροι «δεν θέλουν να δουν πλήθη ανθρώπων να ρίχνονται στη χώρα τους από άλλους πολιτισμούς που είναι ανίκανοι να προσαρμοστούν και αποτελούν απειλή για την δημόσια ασφάλεια, για τη δουλειά τους και για τα προς το ζην τους».

Ο Ορμπάν κατήγγειλε τις αριστερές κοινωνικές πολιτικές, υπερασπίστηκε τον Χριστιανισμό, και ονόμασε την πολυπολιτισμικότητα «μια αυταπάτη» και έκανε έκκληση για την απόρριψη των «φιλελεύθερων κοινωνικών πολιτικών».ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Από εδώεδώ κι εδώ

http://redskywarning.blogspot.gr/2015/03/blog-post_85.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...