Κυριακή, 8 Μαρτίου 2015

Μπράβο ΣΥΡΙΖΑ: "Θα νοικιάσουμε κενά διαμερίσματα σε πολυκατοικίες για να μείνουν οι μετανάστες"


Μπράβο στην κυρία Χριστοδουλοπούλου που κάνει πράξη τόσο όσα είπε η ίδια προεκλογικά όσο και ο Αλέξης Τσίπρας για το μεταναστευτικό! 

Επιτέλους κατάλαβαν ότι η καλύτερη λύση για τους αιτούντες άσυλο είναι τα άδεια ή ενοικιαζόμενα δωμάτια και τα άδεια κτίρια.. 

Μάλιστα τα ελληνικά νησιά το χειμώνα μπορούν να φιλοξενήσουν σε διαμερίσματα χιλιάδες μετανάστες.. 

Σκεφτείτε τόσες βίλες και ενοικιαζόμενα δωμάτια πόσο όμορφα θα στεγάσουν αυτές τις ταλαιπωρημένες ψυχές..

Να μια κυβέρνηση που κάνει πράξη αυτά για τα οποία τους ψήφισε ο λαός..

Προκειμένου να εξοικονομηθεί χρόνος και να κάνει και ένα «κοινωνικό καλό», όπως η ίδια λέει, η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου
σχεδιάζει να ενοικιάσει διαμερίσματα ανά την Ελλάδα που είναι ανοίκιαστα για να φιλοξενηθούν οι μετανάστες.Μιλώντας στη RealNews η κυρία Χριστοδουλοπούλου ανέφερε ότι σε μια προσπάθεια να φιλοξενηθούν οι αιτούντες άσυλο στη χώρα μας, προκρίνεται η λύση της ενοικίασης άδειων ξενοδοχείων, άδειων ιδιωτικών κλινικών, μικρών μονάδων, άδειων δημοτικών κτιρίων καθώς και διαμερισμάτων που μένουν ξενοίκιαστα ανά την Ελλάδα.Η λύση αυτή επιλέγεται ως άμεση και ευέλικτη, όπως η ίδια είπε, καθώς η κατασκευή νέων δομών ανοιχτής φιλοξενίας θα ήταν μια χρονοβόρα διαδικασία. Παράλληλα, με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται εισόδημα στους ιδιοκτήτες και διευκολύνεται η κοινωνική ένταξη των προσφύγων, ενώ αποφεύγεται και η δημιουργία «γκέτο».

Για να γίνει πράξη η νέα μεταναστευτική πολιτική, όπως εξήγησε η κυρία Χριστοδουλοπούλου, θα πρέπει να εξασφαλιστεί η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη απορρόφηση των σχετικών ευρωπαϊκών κονδυλίων.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...