Πέμπτη, 9 Απριλίου 2015

Κένυα: Οι ισλαμιστές αποκεφάλισαν τους χριστιανούς φοιτητές!


Την αίσθηση της τραγωδίας επιτείνουν οι τελευταίες λεπτομέρειες από την αιματηρή
επίθεση των ανταρτών της Σεμπάμπ στο Πανεπιστήμιο της Γκαρίσα, στην Κένυα.


Οι ένοπλοι φανατικοί ισλαμιστές, αφού άφησαν ελεύθερους τους μουσουλμάνους φοιτητές, σύμφωνα με μαρτυρίες ντόπιων, αποκεφάλισαν τουλάχιστον 15 χριστιανούς. Και μπορεί η αστυνομία να μην έχει επιβεβαιώσει τις φρικιαστικές αυτές πληροφορίες, ωστόσο εκφράζει φόβους ότι ο αριθμός των νεκρών ενδέχεται να αυξηθεί σημαντικά, την ίδια ώρα που οι δράστες κρατούν αδιευκρίνιστο αριθμό ομήρων.

Δύο από τους ενόπλους πάντως, φέρεται να σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια επέμβασης των δυνάμεων ασφαλείας, καθώς το υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε ότι «εντείνει» τις επιχειρήσεις για τη σύλληψη των δραστών. Κάτι το οποίο επιβεβαίωσαν τα σφοδρά πυρά που ακούστηκαν το απόγευμα.

«Οι δυνάμεις ασφαλείας εντείνουν την επιχείρηση διάσωσης των φοιτητών που κρατούνται όμηροι μέσα στη φοιτητική εστία», ανέφερε χαρακτηριστικά το υπουργείο με μήνυμά του στο Twitter.

1 σχόλιο:

  1. Να χαρώ εγώ ισλαμο-"tolerance" και ισλαμο-"diversity"....

    ΝΑ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ "ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ" "ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΝΤΑ" ΑΥΤΙΣΤΙΚΑ ΜΑΛΑΚΙΑ!!!!

    Και ο μόνος λόγος που ακόμα στην ελλάδα δεν αρχίσαν να συμπεριφέρονται έτσι, είναι γιατί δεν έχουν την ΑΠΟΛΥΤΗ πλειοψηφία και ακόμα δεν αισθάνονται αρκετά δυνατοί.

    ΑΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΣ ΜΑΣ ΚΑΫΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ Ο "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΣ"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...