Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Όποιος λαθρομετανάστης μπαίνει στην χώρα θα μπορεί να γυρίζει την Ευρώπη για 3 μήνες και μετά άλλους 3 στην Ελλάδα!


Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην χώρα μας και την Ευρώπη προκειμένου να εφαρμοστεί η πολυπολιτισμικότητα με το ζόρι.

Έτσι όποιος μπαίνει στην Ελλάδα θα δηλώνει πρόσφυγας και στην συνέχεια θα μπορεί να
πάει όπου θέλει για 6 μήνες!

Άρα τα σύνορα δεν υπάρχουν και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ κάνει πράξη την ιδεολογία της που μιλάει για ανοιχτά σύνορα και παγκόσμιο χωριό.

Επίσης η κυβέρνηση εφαρμόζει στην πράξη το σχέδιο Kalergi που είναι δημιούργημα των Εβραίων τραπεζιτών και μιλάει για βίαιη επιμειξία των Ευρωπαίων ώστε να δημιουργηθεί μία νεγροειδής φυλή που θα διοικείται απ' την καθαρόαιμη εβραϊκή ηγεσία της Ευρώπης.

Κατά τα άλλα ο θυμόσοφος ελληνικός λαός στηρίζει κατά 80% και πλέον την κυβέρνηση μόνο και μόνο γιατί του πουλάει ελπίδα ότι θα βάλει κάτι παραπάνω στην τσέπη του και θα μπορεί με αυτό να αγοράσει τον μπάφο που θα του μουδιάσει τον εγκέφαλο για να μην βλέπει τα χάλια στα οποία τον οδήγησαν.

Ωραία πράματα συμβαίνουν λοιπόν στην χώρα του φωτός με την συνέχεια να διαγράφεται ακόμη πιο αστεία για όσους έχουν το λίγο ψυχικό σθένος που απαιτείται για να παραδεχθούν τις λάθος επιλογές τους και να πάψουν να ταυτίζονται με τον ψευτονταή με το πέτσινο, που ξέρει ότι με την συμπεριφορά αυτή αντιπροσωπεύει τους κρυφούς πόθους του καταπιεσμένου Έλληνα.

Το να είσαι φτωχός και ταπεινός δεν είναι κακό. Μπορείς να εργασθείς σκληρά και να βελτιωθείς.

Το να είσαι θύμα της προπαγάνδας του εχθρού και να νομίζεις ότι είσαι και πολεμιστής είναι καταδίκη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...