Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Πανούσης: Δεν μ' έχει εγκρίνει καμιά πρεσβεία! Βίντεο


Σε μια καταγγελία που προκάλεσε αίσθηση προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός
Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης όταν δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτικό δίαυλο ότι «είμαι ο μόνος υπουργός δημόσιας τάξης που δεν προενεκρίθην από την Αμερική. Δεν έχω σχέση με καμία πρεσβεία και με καμία διαπλοκή οικονομική μιντιακή.»

Με την δήλωσή του αυτή ο Έλληνας υπουργός ισχυρίζεται ότι ο εκάστοτε υπουργός Δημοσίας Τάξεως πρέπει να εγκριθεί από την αμερικανική πρεβεία πριν αναλάβει τα καθήκοντά του, υποστηρίζοντας ότι οι ΗΠΑ παρεμβαίνουν στην εσωτερική πολιτική της χώρας ιδιαίτερα σε θέματα που άπτονται της εσωτερικής ασφάλειας.

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης στο ΗΛΕΚΤΡΑΤV.

O υπουργός που το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας μέσα από τις μεγάλες επιτυχίες της Αστυνομίας αλλά και μέσα από τις επιθέσεις που του γίνονται τόσο από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για "δεξιά ρητορική", όσο και από στελέχη της αντιπολίτευσης «ως ο υπουργός των μπαχαλάκηδων» έφτασε στο σημείο να αποκαλύψει πως αντιεξουσιαστές, συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και μυστικές υπηρεσίες θέλουν να τον διώξει ο Αλέξης Ταίπρας.

«Αν κάποιος θέλει μέσα από κάποια επιλογή μου να θέσει σε αμφισβήτηση την πορεία μου και την προσωπικότητά μου θα χάσει» είπε υπογραμμίζοντας πως η πολιτική του ηθική δεν αμφισβητείται .

Ο Πανούσης επιμένει να λέει πως είναι τεχνοκράτης ,το χαρτοφυλάκιό του είναι ένα πεδίο με το οποίο έχει ασχοληθεί επιστημονικά και πως ο μεγάλος του στόχος είναι μια άλλη εικόνα της αστυνομίας ,η οποία θα ελέγχεται από την πολιτεία και θα έχει άμεση επικοινωνία με τον πολίτη.

Παράλληλα έδειξε τώρα να μην συντάσσεται με τις ιδεοληψίες των συνιστωσών της αριστεράς λέγοντας ότι «είμαι ο μόνος υπουργός δημόσιας τάξης που δεν προενεκρίθην από την Αμερική. Δεν έχω σχέση με καμία πρεσβεία και με καμία διαπλοκή οικονομική μιντιακή.»

Για το κέντρο φύλαξης Αλλοδαπών Κορίνθου ο υπουργός τόνισε ότι είναι σε επικοινωνία με τον Πάνο Καμμένο για να δοθεί τμήμα του στρατοπέδου στην Αστυνομία και την Πυροσβεστική.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι την Τρίτη θα έχει και πάλι συνάντηση για το θέμα.

Η συνέντευξη:





defencenet.gr

1 σχόλιο:

  1. Το ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα υπάρχει στην δικαιοσύνη, η οποία πρακτικά λειτουργεί με ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ανεκτικότητα και... "φιλανθρωπία" ως "υπερασπιστής" κάθε βάρβαρου, απολίτιστου, ανάγωγου, υπάνθρωπου (νόμιμου, παράνομου ή ελληνοποιημένου) όπου πέραν των κραυγαλέων περιπτώσεων δολοφονιών (όπου και αν τους πιάσουν βέβαια...) ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΑΤΗΜΩΡΗΣΙΑ, με αποτέλεσμα την ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΑΧΡΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΘΡΑΣΥΤΗΤΑΣ, ΑΝΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΗΣ/ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΟΥΣ!
    ( Εχω πρόσφατη εμπειρία με ταταρο-καζακστανό τοσγλάνι, πασοκο-έλληνα από τους ελληνοποιημένους του σημίτη, όπου επιβεβαιώνουν ΑΠΟΛΥΤΑ αυτά που σας γράφω!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...