Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Γεωργιανός πυροβόλησε και σκότωσε Έλληνα


Άγρια συμπλοκή μεταξύ θαμώνων σε beach bar στην Ποτίδαια Χαλκιδικής είχε τραγικό
απολογισμό έναν νεκρό, έναν σοβαρά τραυματία και ακόμη δυο άτομα με πιο ελαφρείς τραυματισμούς.

Το επεισόδιο ξεκίνησε γύρω στις 3 τα ξημερώματα όταν τρεις νεαροί Έλληνες διαπληκτίσυτηκαν σοβαρά με 26χρονο ομογενή από τη Γεωργία.

Ο καβγάς των νεαρών φούντωσε με αποτέλεσμα οι τρεις Έλληνες να ζητήσουν τη συνδρομή ακόμη έξι φίλων τους. Μόλις οι τελευταίοι έφτασαν στο σημείο και αφού διαπληλτίστηκαν με τον νεαρό Γεωργιανό ο τελευταίος έφυγε για να ξαναγυρίσει λίγη ώρα μετά με ένα πιστόλι.

Ο Γεωργιανός άρχισε να πυροβολεί με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας 34χρονος από την παρέα των έξι καθώς και να τραυματιστούν δύο ακόμη άτομα και ο υπεύθυνος του κατατήματος.

Ο ένας τραυματίας μάλιστα είναι και αδελφός του θύματος, αστυνομικός στο επάγγελμα, ο οποίος νοσηλεύεται με ελαφρά τράυματα και αφού χειρουργήθηκε στο 424 ΓΣΝΕ της Θεσσαλονίκης. Ό άλλος τραυματίας από την παρέα των Ελλήνων νοσηλεύεται με πιο σοβαρά τραύματα στη θωρακοκοιλιακή χώρα και ρήξη εντέρου σε πολλά σημεία, στο νοσοκομείο Πολυγύρου. Ο υπεύθυνος του καταστήματος νοσηλεύεται με τραύμα στην φτέρνα, επίσης στο νοσοκομείο Πολυγύρου.

http://egklimatikotita-allodapwn.blogspot.gr/2015/07/beach-bar-3.html

1 σχόλιο:

  1. Πρέπει να καταλάβουν οι έλληνες και ειδικά οι νεότεροι που τσαμπουκαλευονται περισσότερο, ότι οι "ομογενείς" από γεωργία, καζακστάν κτλ, έχουν "κουλτούρα" και "παιδεία" ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ, με ΑΠΥΘΜΕΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗ ΕΓΩΠΑΘΕΙΑ, ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΔΕΙΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ!

    Προσοχή μεγάλη λοιπόν όταν συναστρέφεστε με τέτοια ΔΙΠΟΔΑ, ΠΟΥ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...