Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Οι πρόσφυγες μας πηδάνε και πρέπει να δείξουμε ανοχή

Τα κρούσματα βιασμών από μη Ευρωπαίους λαθρομετανάστες που βαφτίζονται πρόσφυγες αυξάνονται ραγδαία τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη.



Ραγδαία αυξάνεται όμως και η προπαγάνδα των Παγκοσμιοποιητών που προωθούν την
πολυπολιτισμικότητα και προσπαθούν να μας πείσουν ότι όλα αυτά που μας συμβαίνουν είναι υπέροχα και ότι φταίει ο ρατσισμός μας που δεν μπορούμε να τα αποδεχτούμε.

Οι βιασμοί από μετανάστες σε όλη την Ευρώπη είναι ΧΙΛΙΑΔΕΣ! Εμείς μόνο έχουμε κάνει εκατοντάδες αναρτήσεις για το θέμα. Σας θυμίζουμε μερικούς "λόγω του πνεύματος των ημερών" με τους βιασμούς σε μεγάλες πόλεις της Ευρώπης όπως η Κολωνία, η Τεργέστη, το Ελσίνκι... 







Δείτε επίσης εδώ μερικές υποθέσεις που κρύβουν τα ΜΜΕ


Σεξουαλικές παρενοχλήσεις γυναικών και στο Ελσίνκι την Πρωτοχρονιά 

Ασυνήθιστος αριθμός περιστατικών σεξουαλικής παρενόχλησης καταγράφθηκε την νύχτα της Πρωτοχρονιάς στο Ελσίνκι, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία της Φινλανδίας, διευκρινίζοντας πως δέχθηκε καταγγελίες για υποθέσεις στις οποίες εμπλέκονται αιτούντες άσυλο.

Δυνάμεις των αρχών ασφαλείας οι οποίες έκαναν περιπολίες τη νύχτα της 31ης Δεκεμβρίου κατέγραψαν «πολλά περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης» σε μια κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας της Φινλανδίας, όπου είχαν συγκεντρωθεί 20.000 άνθρωποι, χωρίς ωστόσο να κατατεθεί καμία μήνυση.

Ωστόσο τρία περιστατικά σεξουαλικής επίθεσης αναφέρθηκαν, για τα δύο εκ των οποίων ακολούθησε και υποβολή μηνύσεων, στον μεγαλύτερο σιδηροδρομικό σταθμό του Ελσίνκι, όπου είχαν συγκεντρωθεί περίπου 1.000 αιτούντες άσυλο, στην πλειονότητά τους Ιρακινοί, σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου της αστυνομίας.

Οι ύποπτοι, τρεις αιτούντες άσυλο, έχουν προφυλακιστεί.

«Δεν καταγράφθηκαν περιστατικά παρενόχλησης κατά τη διάρκεια της νύχτας της Πρωτοχρονιάς τον περασμένο χρόνο ούτε σε άλλες περιπτώσεις... Πρόκειται για ένα απόλυτα πρωτόγνωρο φαινόμενο στο Ελσίνκι» επισήμανε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Ίλκα Κοσκιμάκι, υπαρχηγός της αστυνομίας της πόλης.

Η αστυνομία ανέφερε σε δελτίο τύπου ότι έκανε προετοιμασίες «εκτάκτως» αφού είχε λάβει πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες «αιτούντες άσυλο είχαν παρόμοια σχέδια με εκείνα στο σιδηροδρομικό σταθμό της Κολωνίας» στη Γερμανία.

Η είδηση είναι από το Pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...