Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

1.000.000 κρουασάν "Molto" δωρεάν μόνο για πρόσφυγες από την Chipita μέσα σε ένα μήνα!

Όταν κάποιοι μοίρασαν δωρεάν τρόφιμα μόνο σε Έλληνες το σύστημα απαγόρευσε το να μοιράζονται τρόφιμα κατ' αποκλειστικότητα σε κοινωνικές ομάδες ως "ρατσισμό".
Όμως όταν πρόκειται για μη Έλληνες είναι ανθρωπισμός... 
Ευχαριστούμε την Chipita και την κάθε "Chipita" που μας ανοίγει τα μάτια.


Η διανομή αρχίζει άμεσα σ΄όλη τη χώρα και θα ολοκληρωθεί σε διάστημα ενός μηνός

Ο Σπ. Θεοδωρόπουλος  της Chipita αποφάσισε να διανείμει σε πρόσφυγες 1.000.000
κρουασάν. Ηδη η εταιρία έχει αρχίσει την παραγωγή τους και η διανομή τους θα γίνει άμεσα μέσω του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και από ομάδας εθελοντών της Chipita.

Σε διάστημα ενός μηνός θα μοιραστούν όλα τα κρουασάν («Molto») σ΄όλους τους καταυλισμούς των προσφύγων από τον Πειραιά έως την Ειδομένη. Στα κρουασάν θα αναγράφεται σε τρεις γλώσσες (ελληνικά, αραβικά και αγγλικά) η φράση «Δεν διατίθενται προς πώληση», ώστε να μην υπάρξει από κανέναν εκμετάλλευση ή αισχροκέρδεια.  Ετσι για άλλη μια φορά ο ιδιωτικός τομέας ξελασπώνει το κράτος που  κατά γενική ομολογία τα έχει θαλασσώσει. Αναμένεται ότι το παράδειγμα της Chipita θα ακολουθήσουν και άλλες ιδιωτικές εταιρίες.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της εταιρείας

Η CHIPITA ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ

Η CHIPITA ανταποκρινόμενη στην έκκληση του “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ” και του “ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ” για την παροχή επείγουσας ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πρόσφυγες, θα συμβάλει άμεσα με τις παρακάτω ενέργειες:

·        Στις επόμενες 30 ημέρες θα πραγματοποιηθεί παραγωγή 1.000.000 croissant molto τα οποία θα διατεθούν δωρεάν, μέσω του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ.

·        Στη διανομή θα συμμετέχουν  εθελοντές εργαζόμενοι της εταιρίας.

 Η CHIPITA, αναγνωρίζοντας τη σημασία της αλληλεγγύης στην αντιμετώπιση ανθρωπιστικών κρίσεων, στέκεται έμπρακτα στο πλευρό των ανθρώπων που μας έχουν ανάγκη.

http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=783553

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...