Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

«Η Ευρώπη πρέπει να πάψει να είναι λευκή», είπε ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Frans Timmermans (video)

«Η διαφορετικότητα τώρα σε ορισμένα μέρη της Ευρώπης θεωρείται απειλή», είπε.

«Η διαφορετικότητα έρχεται με προκλήσεις. Αλλά η διαφορετικότητα είναι το πεπρωμένο της ανθρωπότητας».


«Δεν πρόκειται να υπάρχει, ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα μέρη του πλανήτη, ένα έθνος που δεν θα έχει διαφορετικότητα στο μέλλον. Εκεί οδεύει η ανθρωπότητα».

«Και εκείνοι οι πολιτικοί που προσπαθούν να περάσουν στους ψηφοφόρους τους την ιδέα μιας κοινωνίας που αποτελείται αποκλειστικά από άτομα ενός πολιτισμού, προσπαθούν να απεικονίσουν ένα μέλλον βασισμένο σε ένα παρελθόν που δεν υπήρξε ποτέ, ως εκ τούτου, αυτό το μέλλον δεν θα υπάρξει ποτέ».

«Η Ευρώπη θα έχει διαφορετικότητα, όπως και όλα τα άλλα μέρη του κόσμου θα έχουν διαφορετικότητα».

«Το μόνο ερώτημα είναι, πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την εν λόγω διαφορετικότητα. Και η απάντησή μου σε αυτό είναι, με την εξασφάλιση ότι οι αξίες μας θα καθορίζουν το πώς θα αντιμετωπίσουμε τη διαφορετικότητα και όχι με το να παραιτηθούμε από τις αξίες μας αρνούμενοι την διαφορετικότητα. Αυτό θα μας φέρει κάτω ως κοινωνία».

«Αν δεν το κάνουμε αυτό σωστά, πιστεύω πραγματικά ότι η Ευρώπη δεν θα παραμείνει η Ευρώπη που χτίσαμε. Η Ευρώπη δεν θα παραμείνει ένα μέρος ειρήνης και ελευθερίας, για πολύ καιρό».

Η ομιλία αυτή έγινε τον Οκτώβριο του 2015, αλλά υπήρξε μια πλήρης συσκότιση των μέσων ενημέρωσης, τουλάχιστον στο διαδίκτυο.

Το να ακούγεται η λέξη «ελευθερία» από Ευρωκράτες είναι σαν να ακούς να την λέξη «αγάπη» από τον βιαστή. Μιλούν με ύφος «δημοκράτη» και «ανθρωπιστή» καταπατώντας την βούληση των ευρωπαϊκών λαών και υβρίζοντας και κυνηγώντας όσους δεν υποτάσσονται στα σχέδιά τους. Μιλούν για «αξίες» χωρίς να μας πουν ποιες είναι αυτές οι αξίες. Μιλούν για «ανάμειξη των φυλών» ή «ανάμειξη του κόσμου», αλλά αυτό αφορά μόνο τις πατρίδες των Λευκών Ευρωπαίων, όπου αυτή η «ανάμειξη» πρέπει να επιβληθεί με το νόμο και την βία. Δεν υπάρχει καμία διεθνής πίεση για την επιβολή της διαφορετικότητας σε κάποια ασιατική χώρα. Δεν υπάρχει καμία διεθνής πίεση για την επιβολή της διαφορετικότητας σε κάποια χώρα μαύρων. Αυτό που επιζητούν και το αποκρύβουν πίσω από ωραίες λέξεις είναι η Λευκή Γενοκτονία.

ΚΟ 1: Να θυμίσουμε ότι ο Τίμερμαν μαζί με τον «επίτροπο Μεταναστευτικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής»,Δημήτρη Αβραμόπουλο, όταν επισκέφτηκαν την Κω, γνώρισαν «θερμή υποδοχή» από τους κατοίκους του νησιού.

ΚΟ 2 : Να θυμίσουμε επίσης ότι ο κ. Τίμερμαν είναι θαμώνας τηςΛέσχης Bilderberg. (Όπως και ο Αβραμόπουλος)


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / πηγή

http://redskywarning.blogspot.gr/2016/04/frans-timmermans-video.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...