Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

18χρονος πρόσφυγας-μπλόγκερ: Οι γυναίκες φταίνε που τις βιάζουν οι μετανάστες


Ένας 18χρονος Σύρος πρόσφυγας που ζει τα τελευταία πέντε χρόνια στη Γερμανία και
είναι και blogger κατηγόρησε τις Γερμανίδες ότι ευθύνονται για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που δέχονται από τους ομοθρήσκους του μουσουλμάνους.

Ο 18χρονος Αράς Μπαχότ (Aras Bachot), που ζει στη Γερμανία από 13 ετών και θα περίμενε κάποιος να έχει ενταχθεί στον δυτικό τρόπο ζωής, υποστήριξε επίσης ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να κυκλοφορούν μόνες τους τη νύχτα.

Ο ίδιος που τα έγραψε αυτά, αναφέρει στο βιογραφικό του στη γερμανική Huffington Post ότι «αγωνίζεται για την ισότητα».

Προφανώς και κάτι σημαντικό δεν έχει εννοήσει το παλικαράκι περί της ισότητας.

Ο Αράς έκανε αυτά τα σχόλια στο Twitter ενώ συμπληρώνεται ένας χρόνος από εκείνη την εφιαλτική πρωτοχρονιά στην Κολωνία, όταν περισσότερες από 500 γυναίκες παρενόχληθηκαν σεξουαλικά, ληστεύτηκαν και εξευτελίστηκαν από έναν έξαλλο όχλο 1.000 προσφύγων που διασκέδαζε έξω από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης.

Τα σχόλια του νεαρού μουσουλμάνου πρόσφυγα-μπλόγκερ προκάλεσαν οργή στο Twitter, με κάποιους να τα χαρακτηρίζουν «επικίνδυνα».

«Σε αυτή τη χώρα, οι γυναίκες έχουν το δικαίωμα να είναι μόνες τους τα βράδια. Οι μετανάστες έχουν καθήκον να μάθουν να φέρονται», του απάντησε ένας άλλος χρήστης του Twitter.

Οι ομαδικές επιθέσεις πριν ένα χρόνο εις βάρος των γυναικών σήμαναν και την αντίστροφη μέτρηση για την πολιτική ανοιχτών συνόρων που είχε υιοθετήσει η Άνγκελα Μέρκελ.

Η άρνηση της μεγάλης πλειονότητας των προσφύγων από τη Μέση Ανατολή να ενσωματωθούν στον δυτικό τρόπο ζωής, η ισχυροποίηση του πολιτικού Ισλάμ και η απαίτηση των μουσουλμάνων να επιβάλλουν τον δικό τους τρόπο ζωής στις δυτικές χώρες, έχει κάνει όλο και περισσότερους να μιλάνε ανοιχτά πλέον για το τέλος της πολιτικής ορθότητας και του πειράματος των πολυπολιτισμικών κοινωνιών.

http://www.tribune.gr/world/news/article/312062/18chronos-prosfigas-mplogker-ginekes-ftene-pou-tis-parenochloun-metanastes.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...