Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017

29χρονος Σύρος πήρε τη σύζυγο 60χρονου Αυστριακού στην Αυστρία!

Ξεμωραμένες καλοζοϊσμένες Ευρωπαίες παρατάνε τους άνδρες γιατί νομίζουν οτι τις γουστάρουν για ερωμένες οι νεαροί λαθρομετανάστες!

Ένας Αυστριακός συνελήφθη επειδή, για λόγους ερωτικής αντιζηλίας, κατηγόρησε για
τρομοκρατική δράση έναν νεαρό Σύρο, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας για να εξουδετερώσουν την "απειλή".

Ο 60χρονος είχε στείλει τον Νοέμβριο ένα ανώνυμο μήνυμα στο υπουργείο Εσωτερικών της Αυστρίας, με το οποίο κατήγγειλε ότι ο 29χρονος μετανάστης ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος του Ισλαμικού Κράτους και σκόπευε να πραγματοποιήσει τρομοκρατική επίθεση στο Ίνσμπρουκ.

Ο Σύρος συνελήφθη αμέσως, αφού οργανώθηκε μια επιχείρηση των αυστριακών ειδικών δυνάμεων "Κόμπρα" σε αυτή την πόλη του Τυρόλου. 
Ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος 24 ώρες αργότερα, αφού αποδείχτηκε ότι δεν ήταν επικίνδυνος παρά μόνο για τη... συζυγική γαλήνη του 60χρονου.

Ο τελευταίος ομολόγησε ότι επινόησε τις κατηγορίες για να εμποδίσει τον 29χρονο να συνοδεύσει τη σύζυγό του σε μια τοπική διαδήλωση.

«Το κίνητρό του ήταν η ζήλια» είπε ο Τόμας Βίλιαμ, ένας εκπρόσωπος των τοπικών εισαγγελικών αρχών.
Ο Αυστριακός συνελήφθη στα τέλη Δεκεμβρίου στη Ρουμανία όπου βρισκόταν και κινδυνεύει τώρα να καταδικαστεί ακόμη και σε πενταετή φυλάκιση.

http://www.iefimerida.gr/news/310811/aystriakos-katigorise-os-tromokrati-nearo-syro-gia-logoys-erotikis-antizilias

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...