Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Αφρικανός μετανάστης έριξε οξύ στο πρόσωπο της Ιταλίδας πρώην του!


Η Gessica Notaro κινδυνεύει να μείνει τυφλή ενώ θα χρειαστεί να υποβληθεί σε πολυάριθμες χειρουργικές επεμβάσεις

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ιταλία η επίθεση που δέχτηκε μια 28χρονη καλλονή από τον
ζηλιάρη πρώην της, με τον οποίο είχε χωρίσει το περασμένο καλοκαίρι μετά από σχέση δύο ετών.

Η πανέμορφη Gessica Notaro, η οποία εργαζόταν μέχρι πρόσφατα ως μοντέλο αλλά και ως εκπαιδεύτρια θαλάσσιων λεόντων σε ένα ενυδρείο στην ακτή της Αδριατικής, κινδυνεύει να μείνει τυφλή, εξαιτίας του οξέος που πιστεύεται ότι της έριξε στο πρόσωπο ο Jorge Edson Tavares.

Η κοπέλα εργαζόταν ως μοντέλο και εκπαιδεύτρια θαλάσσιων λεόντων

Ο 29χρονος bodyguard φέρεται να παρενοχλούσε τους τελευταίους μήνες την 28χρονη καλλονή, μη μπορώντας να «χωνέψει» τον χωρισμό τους. Όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα, η Notaro, η οποία είχε συμμετάσχει στο παρελθόν στα καλλιστεία της Ιταλίας, είχε παραπονεθεί επίσημα στην αστυνομία και μάλιστα είχε καταφέρει να εκδοθεί περιοριστική εντολή που απαγόρευε στον πρώην της να πλησιάζει το σπίτι της.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι τοπικές αρχές, μετά από μήνες ενοχλητικών τηλεφωνημάτων και εκκλήσεων να τα ξαναβρούν, ο Tavares έστησε καρτέρι κάτω από το διαμέρισμα της πρώην του στο Ρίμινι, περιμένοντάς τη να γυρίσει από τη δουλειά. Με το που εμφανίστηκε εκείνη, φώναξε το όνομά της και στη συνέχει άδειασε ένα μπουκάλι με οξύ στο πρόσωπό της.

Ο δράστης δεν μπορούσε να χωνέψει τον χωρισμό

Το υγρό έκαψε το δέρμα στο πρόσωπο και το κρανίο της, ενώ προξένησε μεγάλη ζημιά και στα μάτια της. «Δεν κινδυνεύει η ζωή της αλλά έχει τραυματιστεί βαριά. Θα γνωρίζουμε την έκταση της ζημιάς σε λίγες μέρες», δήλωσε σε ιταλικά ΜΜΕ ο διευθυντής του νοσοκομείου όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα η κοπέλα.

http://www.protothema.gr/world/article/644817/sok-stin-italia-28hroni-kalloni-dehtike-epithesi-me-oxu-apo-ton-emmoniko-proin-tis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...