Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Το εβραϊκό πνεύμα διοικεί την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα!

 Ο πρώην πρόεδρος της ΕΚΤ, ο Τρισέ ήτανν Εβραίος.. Διοίκησε την τράπεζα για 8 έτη.


Ο μέντορας του σημερινού προέδρου της ΕΚΤ του Μάριο Ντράγκι, ο Εβραίος Stanley Fischer που η Jerusalem Post τον θεωρεί από τους Εβραίους με την μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως.

Ο Draghi με τον μέντορά του Fischer το 2013. Όπως διαβάζετε ο Fischer είναι διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας του Ισραήλ.



Ο Draghi σπούδασε οικονομικά στο MIT με καθηγητή τον Modigliani, που έχει πάρει βραβείο Νόμπελ και είναι και αυτός Εβραίος!

2 σχόλια:

  1. Το Αμερικανικό Υπουργείο Εξωτερικών λέει ότι το υποτιθέμενο Κρεματόριο του Άσαντ μπορεί να είναι απλά ένα πιο ζεστό κτίριο!

    Την Δευτέρα το Υπουργείο Εξωτερικών είπε ότι το υποτιθέμενο κρεματόριο σε φυλακή της Συρίας που χρησιμοποιήθηκε για να αποτεφρώνει το καθεστώς Άσαντ φυλακισμένους μπορεί να είναι απλά ένα πιο ζεστό μέρος του κτιρίου. Οι καταγγελίες έγιναν από Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις τοπικές αλλά και διεθνείς
    που είπαν ότι το κρεματόριο χρησιμοποιείται για να καίγονται τα εκατοντάδες πτώματα κρεμασμένων κρατούμενων απ΄το Συριακό καθεστώς!

    http://dailycaller.com/2017/05/16/state-department-admits-assad-crematorium-could-just-be-a-warmer-part-of-the-building/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Syria gas
    http://i.imgur.com/mz943Zb.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...