Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Υποβρύχιες σεξουαλικές επιθέσεις Μουσουλμάνων σε παιδική πισίνα στην Ολλανδία!

Οι εργαζόμενοι στην πισίνα έβγαλαν ανακοίνωση αλλά οι πολιτική ηγεσία και η διοίκηση του κολυμβητηρίου τους κατηγόρησε για ρατσισμό. Η πισίνα βρίσκεται στην Χάγη και ονομάζεται Zwembad Zuiderpark. 



Η ανακοίνωση των εργαζομένων βγήκε στις 20 Απριλίου και ανάμεσα σε άλλα λένε ότι η πισίνα πλέον χαρακτηρίζεται ως Islama-bad. 

Ανήλικοι Μουσουλμάνοι κυρίως από βορειο-Αφρικανικές χώρες 8-15 ετών πηδάνε στο νερό και βάζουν δάχτυλο στην καλύτερη περίπτωση σε λευκά κορίτσια από Ολλανδία. Με δυσκολία προσεγγίζουν πλέον την πισίνα μη Μουσουλμάνοι ειδικά την εποχή των διακοπών. 

Ειδικά της ώρες κοινού τα λευκά παιδιά αποφεύγουν σημεία όπως οι τσουλήθρες γιατί μπορεί να βιαστούν εύκολα από τους Ισλαμιστές! 

Την άνοιξη μαζεύτηκαν 20 Μαροκινοί έως 15 ετών και ούρλιαζαν Αλλάχ Ακμπάρ! Εκτός από σεξουαλικές επιθέσεις δημιουργούν πολλές φθορές στις εγκαταστάσεις και απειλούν το προσωπικό! 

https://theoldcontinent.eu/swimming-pool-dutch/

1 σχόλιο:

  1. Αντε εμεις ειμαστε αποχαυνωμενοι κι επαναστατες του καναπεως!!αυτοι πως τα ανεχονται ολα αυτα!εκει απο οσο ηξερα αν πειραξεις Ολλανδο επεφτε καταχερωμα καλο απο την politie!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...