Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Διπλασιάστηκαν οι σεξουαλικές επιθέσεις μεταναστών στην Γερμανία! - 3400 το 2016!


Στις 2 Απριλίου μια 23χρονη γυναίκα βιάστηκε σε ένα πάρκο από έναν Αφρικανό που κρατούσε ένα μεγάλο μαχαίρι Machette. Ο νεαρός σύντροφός της κάλεσε αμέσως την αστυνομία και είπε: «Το κορίτσι μου βιάζεται από έναν μαύρο. Αυτός έχει ένα machete.» 

Η αστυνομικίνα στο τηλεφωνικό κέντρο απάντησε: 


«Με δουλεύεις;» 

Ο άνδρας απάντησε: 

«Όχι, όχι.» Τότε η αστυνομικίνα είπε: «Χμμμ.» και μετά από λίγες στιγμές σιωπής του υποσχέθηκε ότι θα του στείλει ένα αυτοκίνητο της αστυνομίας να ελέγξει και του έκλεισε το τηλέφωνο λέγοντας «Σ’ ευχαριστώ, bye bye».

Μετά από λίγο ο άνδρας κάλεσε την αστυνομία ξανά και το σήκωσε ένας άνδρας ο οποίος ενώ γνώριζε το περιστατικό του είπε να καλέσει άλλο αστυνομικό σταθμό σε μια πόλη βόρεια της Βόννης!

Η αστυνομία τελικά έφθασε στο σημείο 20 λεπτά αργότερα! Ο υπέυθυνος της αστυνομίας δήλωσε ότι ακόμη και αν έφθανε νωρίτερα η αστυνομία δεν θα μπορούσε να αποφευχθεί ο βιασμός! Το μόνο που έγινε ήταν να μετατεθούν οι αστυνομικοί του τηλεφωνικού κέντρου!
Έξι μέρες μετά η αστυνομία συνέλαβε τον δράστη ο οποίος ήταν γνωστός στις αρχές και είχε ζητήσει άσυλο φεύγοντας απ’ την Γκάνα γιατί είχε σκοτώσει τον αδερφό του, ενώ θα έπρεπε πριν τον βιασμό να είχε βιαστεί καθώς δεν κανένα κράτος της Ε.Ε δεν είχε δεχθεί τις αιτήσεις του για άσυλο. Αν δηλαδή είχαν εφαρμοστεί οι νόμοι απλά δεν θα συνέβαινε ο βιασμός.

Μια ετήσια αναφορά εγκληματικότητας στο πλαίσιο της μετανάστευσης που δημοσιεύτηκε απ’ την Ομοσπονδιακή Αστυνομία στις 27 Απριλίου δείχνει αύξηση 500% στα σεξουαλικά εγκλήματα μεταναστών τα τελευταία 4 χρόνια!

Οι μετανάστες διέπραξαν 3404 σεξουαλικά εγκλήματα το 2016, περίπου 9 την ημέρα. Αυτό είναι αύξηση 102% από το 2015 όταν οι μετανάστες διέπραξαν 1683 σεξουαλικά εγκλήματα, περίπου 5 την ημέρα δηλαδή. 

Επίσης σύμφωνα με την αναφορά για το 2016 οι κύριοι δράστες ήταν από την Συρία, το Ιράκ, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, το Ιράν, την Αλγερία και το Μαρόκο.

Το πρόβλημα στην Γερμανία είναι νομικό και πολιτικό μιας και οι δράστες αντιμετωπίζουν πολύ μικρές ποινές. 
Στο Αμβούργο για παράδειγμα 29χρονος Αφγανός επιτέθηκε σεξουαλικά σε 15χρονο κορίτσι ενώ αυτή κοιμόταν σε δωμάτιο νοσοκομείου. Το μόνο που έπαθε ήταν ανάκριση και στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος γιατί η αστυνομία ισχυρίστηκε ασάφεια στο περιστατικό.
Επίσης στο Αμβούργο 29χρονς Ιρακινός βίασε 13χρονο κορίτσι δεν αντιμετώπισε ποινή για σεξουαλική κακοποίηση παιδιού επειδή δεν ήξερε ότι το κορίτσι ήταν κάτω των 14 ετών! Άρα το 
Τέτοια περιστατικά είναι πάρα πολλά και μπορείτε να τα διαβάσετε στην πηγή που δίνουμε στο τέλος.

Μόνο τον Μάϊο του 2017 στην Γερμανία είχαμε:

25χρονος Σύριος βίασε 24χρονη γυναίκα στο Μαγδεβούργο.

Έγχρωμος επιτέθηκε σεξουαλικά σε 17χρονο κορίτσι που έτρεχε στο Χόκενχαϊμ

Δύο έγχρωμοι επιτέθηκαν σεξουαλικά σε 21χρονη στο Κόμπουργκ. 

Ένα 18χρονος από την Τυνησία επιτέθηκε σεξουαλικά σε πολλές γυναίκες μία από τις οποίες αστυνομικός στο σταθμό του Φράϊμπουργκ. Στη συνέχεια ανακρίθηκε και αφέθηκε ελεύθερος.

Τούρκος οδηγός ταξί βίασε 23χρονη γυναίκα στο Βισμπάντεν. 

Τρεις Άραβες επιτέθηκαν σεξουαλικά σε 21χρονη γυναίκα στο Pforzheim.

19χρονος μετανάστης από Νιγηρία προσπάθησε να βιάσει 22χρονη γυναίκα στο Μόναχο.

Και τα περιστατικά συνεχίζουν ασταμάτητα!

Μπορείτε να τα δείτε όλα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...