Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Γιατί οι Εβραίοι φοβούνται την κριτική και θέλουν να μας το απογορεύσουν;


Όλοι οι λαοί έχουν καλά και κακά. Είναι λογικό όπως και οι άνθρωποι έτσι και οι λαοί να
χαρακτηρίζονται από άλλους λαούς τόσο για τα θετικά τους όσο και για τα αρνητικά τους. Αυτό φαίνεται λογικό και αποδεκτό, όμως τα τελευταία 50 χρόνια έχει ξεκινήσει μία προσπάθεια από διάφορες πολιτικές ομάδες να απαγορεύσουν την κριτική προς κοινωνικές ομάδες και έθνη με δικαιολογία το ότι μπορεί η κριτική και οι χαρακτηρισμοί να οδηγήσουν σε ρατσισμό και βία εναντίον συγκεκριμένων κοινωνικών ομάδων και εθνών.

Όμως ταυτόχρονα αυτή η ευαισθησία είναι επιλεκτική. Ας πούμε οι λευκοί άνδρες και τα λευκά έθνη γενικότερα δεν χαίρουν αυτής της υπεράσπισης, αντίθετα για αυτούς επιτρέπεται ο εξευτελισμός. 

Συχνά ακούμε συνθήματα όπως "Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι", "Γερμανοί Ναζί", "Μισογύνηδες, φαλλοκράτες, ομοφοβικοί", "Έλληνες κλέφτες και τεμπέληδες" κτλ..

Υπάρχει όμως ένα έθνος που όχι απλά δεν δέχεται την κριτική που του κάνουν αλλά θέλει να την απαγορεύσει με νόμο. Αυτοί είναι οι Εβραίοι. Θέλουν λένε  "να είναι ελεύθεροι να καθορίζουν τον αντισημιτισμό όπως αυτοί τον  βλέπουν".

Άρα θέλουν ένα νόμο που να απαγορεύσει οποιαδήποτε κριτική απέναντί τους μιας και οι ίδιοι μόλις τους ασκείται κριτική θα φωνάζουν "Αντισημιτισμός" και θα καταδικάζεται ο αντίπαλός τους. Θέλουν όλος ο πλανήτης να αυτολογοκριθεί και να ψηφίσει νόμους που να μην επιτρέπει σε κανέναν να μιλήσει εναντίον των Εβραίων με οποιονδήποτε τρόπο.

Όμως γιατί οι Εβραίοι να είναι το μοναδικό έθνος, η μοναδική φυλή που να απαγορεύεται να δεχθεί κριτική απ' τους άλλους;

Τι φοβούνται και θέλουν να απαγορεύσουν με νόμο την κριτική απέναντί τους; Έχουν σχέδια εναντίον των άλλων; 

Αλλιώς γιατί φοβούνται την κριτική;

Σαν να πουν οι Έλληνες "εμείς θέλουμε νόμο στην Ευρωπαϊκή Ένωση που να καταδικάζει τον ανθελληνισμό και να ορίζουμε εμείς τον ανθελληνισμό"! Και μόλις μας πει κάποιος "Φάγατε τα λεφτά με γυναίκες" να τον στείλουμε στη φυλακή! 

Το φαντάζεστε;

Αυτό θα οδηγούσε στην καταπίεση δισεκατομμυρίων ανθρώπων γιατί οι Εβραίοι θα ήταν στο απυρόβλητο ότι και αν έκαναν εναντίον άλλων ανθρώπων.

Ας πούμε αν οι Εβραίοι τραπεζίτες έκαναν οικονομικές κομπίνες για να καρπωθούν τα οφέλη ως φυλή και δεν μπορούσαμε να τους κάνουμε κριτική πως θα μπορούσαμε να προφυλαχθούμε απέναντι στην οικονομική απάτη;

Μήπως θέλουν να ασπασθεί όλους ο πλανήτης αυτά που γράφουν στην Παλαιά Διαθήκη περί "περιούσιου λαού";

Διαβάστε την σχετική είδηση που ακολουθεί:

Εβραϊκές οργανώσεις ασκούν μεγάλη πίεση στο κοινοβούλιο της ΕΕ να υιοθετήσει νέο νόμο  για τον αντισημιτισμό.

Ευρωπαϊκές και αμερικανικές εβραϊκές οργανώσεις πιέζουν τους Ευρωπαίους πολιτικούς να υιοθετήσουν άμεσα έναν νέο νόμο, σύμφωνα με τον οποίο θα δίδεται ξεκάθαρα ο διεθνής ορισμός του μίσους κατά των Εβραίων, σε επικείμενη  ψηφοφορία επί του θέματος αυτή την εβδομάδα.

Οι ίδιες οργανώσεις και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού προτρέπουν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να υιοθετήσει έναν νέο ορισμό  για τον αντισημιτισμό, ο οποίος θα αποθαρρύνει την κριτική στο κράτος του  Ισραήλ αντιμετωπίζοντας με   «ψυχρή επίδραση» την ελευθερία του λόγου.

Το διατλαντικό Ινστιτούτο AJC και το Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Κογκρέσο με έδρα τις ΗΠΑ έστειλαν επιστολές ασκώντας μεγάλες  πιέσεις στους Ευρωπαίους πολιτικούς, πριν από την ψηφοφορία αύριο  Πέμπτη, όταν όλοι οι βουλευτές θα συζητήσουν για το εάν θα υιοθετήσουν έναν νέο ορισμό για το ολοκαύτωμα των Εβραίων (IHRA).

Μέχρι σήμερα ο αντισημιτισμός δεν υπόκεινταν σε διάταγμα που ήταν νομικά δεσμευτικό,  και πολλές φορές οι όποιες κατηγορίες   εμπλέκονταν με  την κριτική στο κράτος του Ισραήλ, αλλά ο επικεφαλής της οργάνωσης  AJC,  Daniel Schwammenthal είπε ότι αυτό ήταν απλώς μια δικαιολογία που χρησιμοποιούσαν όλοι οι αντισημίτες.

«Εκείνοι που ψευδώς ισχυρίζονται ότι ένας ξεκάθαρος  νόμος για αυτό το πράγμα  περιορίζει την ελευθερία της έκφρασης, και καταργεί γενικά την ελευθερία  δαιμονοποιούν το Ισραήλ και κρατούν  τους Εβραίους συλλογικά υπεύθυνους για τις πράξεις του Ισραήλ», δήλωσε ο ίδιος.

Ομοίως, ο πρόεδρος της οργάνωσης EJC Moshe Kantor δήλωσε ότι οι επικριτές ενός νέου νόμου  εργάζονται για να «πολιτικοποιήσουν και να περιθωριοποιήσουν την καταπολέμηση του αντισημιτισμού» και ότι οι Εβραίοι πρέπει να είναι ελεύθεροι να καθορίζουν τον αντισημιτισμό όπως αυτοί τον  βλέπουν».

«Όσοι επιδιώκουν να διαχωρίσουν τη στήριξη αποτελεσματικών μεθόδων για την καταπολέμηση του αντισημιτισμού προκειμένου να περιοριστούν περαιτέρω οι πολιτικές ατζέντες, πρέπει να κριθούν για το τι είναι οι ίδιοι. Αυτοί είναι που  διευκολύνουν στη διατήρηση ενός νομοθετικού κενού που «δένει»  τα χέρια των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων και υπηρεσιών ασφαλείας για την καταπολέμηση του αντισημιτισμού », κατέληξε ο ίδιος.

Η επιστολή του εβραϊκού οργανισμού EJC προς όλους τους βουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου υπογράφηκε από τα εξέχοντα μέλη της εβραϊκής κοινότητας, μεταξύ των οποίων ο κ. Jonathan Arkush, Αμερικανός πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Ο Jean Kahn, πρώην πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Κογκρέσου, βοήθησε στη δημιουργία του Ευρωπαϊκού Κέντρου Παρακολούθησης του ρατσισμού και της ξενοφοβίας πριν από 20 χρόνια.

Η απόφαση πλέον είναι στα χέρια των Ευρωπαίων βουλευτών όλων των αποχρώσεων και σύμφωνα με πληροφορίες ο νέος νόμος θα υιοθετηθεί από όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ.

Την είδηση την είδαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...