Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Ποιοι χρηματοδότησαν την Ναζιστική Γερμανία;



Οι οικογένειες που δημιούργησαν τις τράπεζες της Wall Street είναι οι παρακάτω:

Rothschilds of London

Lazar Brothers of Paris

Israel Moses Seif of Italy

Warburg Bros of Hamburg

Lehman Brothers of New York

Kuhn Loeb of New York

Chase Manhattan of New York(Morgan)

Goldman Sachs of New York

Τι κοινό έχουν όλοι αυτοί οι Διεθνείς Τραπεζίτες; Είναι όλοι τους Εβραίοι στην καταγωγή. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πως ελέγχουν αυτοί οι τραπεζίτες το παγκόσμιο πλούτο δείτε το ντοκιμαντέρ Money Masters.

5 σχόλια:

  1. Πράγματη,οι Εβραικες τράπεζες χρηματοδότησαν τον χιτλερ, ο οποία ήτανε επίσης Εβρεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πράγματι οι τραπεζίτες Εβραίοι Χρηματοδωτησαν τον Χιτλερ ο οποίος ήτανε Εβραίος! με αλλά λόγια θυσιασανε τον ίδιο τον λαό τους για το χρήμα!, Διότι τα Κρατοι στον πόλεμο θα είχανε καταστραφεί και θα χριαζοτανε δάνεια για να ξανακτησθουν και βέβαια σε πολύ φύλα εποιτοκια!Να φαντάστηκε πόσοι άνθρωποι εξαφανίστηκαν σε τρομερές συνθήκες για να βγάλουν χρήματα οι Εβραίοι Τραπεζητες! Και μην νομίζετε ότι δεν ήξεραν τι γινόταν στην Γερμανία. Έκαναν το ίδιο στον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, και ακόμα και στον πόλεμο του Ναπολεοντα!. Και θα συνεχίζουν να το κάνουν διότι έτσι ειναι η φυσις τους.Δεν έχουν καμία συνηθίσω. Όπως είπε και ο Καρλ Μαρξ, ο θεός των Εβραίων δεν ειναι ο Ιαχωβας, ειναι το ΧΡΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι για αυτο μαζι με τους κομμουνιστες και τους αγγλους καταστρεψαν τη Γερμανια βομβαρδισαν τη δρεσδη και βιασαν 2 εκατομμυρια γυναικες και τις σκοτωσαν μπροστα στα παιδια τους υπο διαταγες των εβραιων μπολσεβικων.Και οσα στελεχη απεμειναν απο την εθνικοσοσιαλιστικη Γερμανια τους πηραν οι αμερικανοι τους φυλακισαν τους βασανισαν και τους σκοτωσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...