Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Ο βουλευτής Κουκούτσης της Χρυσής Αυγής κατήγγειλε ότι προσπάθησαν να τον δωροδοκήσουν Νεοδημοκράτες με 500.000!


Σε εξαιρετικά σοβαρές καταγγελίες προχωρά ο βουλευτής Μεσσηνίας της «Χρυσής Αυγής» στη
Μεσσηνία, Δημήτρης Κουκούτσης. Ο γνωστός οδοντίατρος της Καλαμάτας δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο και δεν συνηθίζει να αναλώνεται σε φληναφήματα για όσους τον ξέρουν καλά.

Αποτελούσε- για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα- προσωπικό φίλο του Αντώνη Σαμαρά με τον οποίο διαφώνησε στο παρελθόν για κομματικές επιλογές και αποχώρησε από την ΝΔ στην οποία ήταν ένα από τα πιο σκληροπυρηνικά στελέχη στην Πελοπόννησο. Ακόμα και μετά την αποχώρηση του, διατήρησε τις επαφές του με τον κομματικό μηχανισμό της δεξιάς, μέχρι την αποστασιοποίηση του και την ένταξη του στη «Χρυσή Αυγή».

Τα όσα μας είπε ο βουλευτής Μεσσηνίας της ακροδεξιάς παράταξης, χρήζουν οπωσδήποτε εισαγγελικής παρέμβασης αφού από την συζήτηση αντιληφθήκαμε ότι «υπάρχουν στοιχεία που είναι ικανά να στοιχειοθετήσουν τις καταγγελίες περί απόπειρας δωροδοκίας».

Ο βουλευτής της «Χρυσής Αυγής» πριν από περίπου τρείς μήνες δέχθηκε την «φιλική παραίνεση» από «γνωστό» του με τον οποίο διατηρεί εδώ και χρόνια επαφή. Η παραίνεση όμως εξελίχθηκε σε ευθύτατη πρόταση χρηματισμού. «Άκου Δημήτρη. Εμείς αναλαμβάνουμε να σου δώσουμε- βάση- 500.000 ευρώ και προστασία στην οικογένεια σου σε περίπτωση που πας φυλακή και αντιμετωπίσεις προβλήματα με την δικαιοσύνη ή με οτιδήποτε άλλο. Σκέψου του. Είναι ευκαιρία. Βάση 500.000 και πάμε προς τα πάνω. Να δεχτείς και να φύγεις από την παράταξη. Να ανεξαρτητοποιηθείς. Δεν κάνεις εσύ για εκεί». Κατά πληροφορίες η πρόταση έγινε δια ζώσης. Το σκηνικό της πρότασης δωροδοκίας λέγεται ότι εξελίχθηκε σε ξενοδοχείο των νοτίων προαστίων.

Κατά άλλες πληροφορίες(οι οποίες δεν διασαφηνίζονται από τον βουλευτή εάν ισχύουν), η πρόταση έγινε από άλλο πρόσωπο, γνώριμο του «φίλου» του, τηλεφωνικά. Από άνθρωπο της νύχτας. Οι τηλεφωνικές συνομιλίες πρέπει να έχουν καταγραφεί, εάν αληθεύουν οι συγκεκριμένες πληροφορίες. Ο βουλευτής Κουκούτσης παραδέχεται την πρόταση(δια ζώσης) και προσθέτει ότι «το άτομο αυτό αποδεδειγμένα ανήκει στη ΝΔ και στη γνωστή παρέα των κομματικών στελεχών της Μεσσηνίας της ΝΔ». Μάλιστα προσθέτει: «Εσείς λέτε να μην γνωρίζω τους παλιούς μου συντρόφους στην Καλαμάτα;».

Μετά την καταγγελλόμενη ως απόπειρα χρηματισμού ο Δημήτρης Κουκούτσης ανέφερε το περιστατικό στα κομματικά όργανα της «Χρυσής Αυγής». Πριν από δέκα περίπου μέρες ο εκπρόσωπος της «Χρυσής Αυγής», Ηλίας Κασιδιάρης, μέσα από την εκπομπή Μακελειό 4, «ξεφούρνισε» το συμβάν, περιγράφοντας παρεμφερή διαδραματιζόμενα: «Από την Νέα Δημοκρατία βάλανε ένα υποκείμενο να χρηματίσει με 500.000 ευρώ τον βουλευτή Δ. Κουκούτση για να μας πουλήσει».

Εάν μάλιστα- τόνισε ο Ηλίας Κασιδιάρης- υπάρχει υλικό στα χέρια τους, θα το δημοσιοποιήσουν όταν και αν οι ίδιοι κρίνουν σκόπιμο. Τέλος άφησε υπονοούμενα πως πρόκειται να εξεταστεί και το ενδεχόμενο να έχει χρηματιστεί και ο ανεξάρτητος πλέον Βουλευτής, Χ. Αλεξόπουλος.

Χθες το μεσημέρι σε επικοινωνία με άλλο στέλεχος της «Χρυσής Αυγής», σχηματίσαμε την πεποίθηση ότι αναμένονται κι άλλες καταγγελίες που αφορούν προφυλακισμένους βουλευτές. «Προσέγγισαν και αυτούς. Τα κέντρα είναι γνωστά. Θα δούμε τι θα πράξουμε, τι στοιχεία έχουμε και θα τα ανακοινώσουμε», πρόσθεσε το ίδιο πρόσωπο.

http://www.makeleio.gr/?p=76223

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...