Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Ο Α.Σπηλιωτόπουλος ανακάλυψε ότι η Αθήνα δεν χωρά άλλους μετανάστες- Θέλει δημοψήφισμα για το τζαμί


Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος. υποψήφιος για τη δημαρχία της Αθήνας, βλέποντας τα δημοσκοπικά του
ποσοστά να μην είναι αυτά που επιδιώκει, κάνει στροφή σε θέσεις που πριν όχι μόνο δεν τις υποστήριζε αλλά και ως μέλος των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας δεν φρόντισε ποτέ να τις υλοποιήσει.

Συγκεκριμένα, πραναγγέλλει τοπικό δημοψήφισμα, στην πρωτεύουσα, προκειμένου οι πολίτες της Αθήνας να αποφασίσουν για το αν θα χτιστεί ή όχι τζαμί στην πόλη.

Μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα», ο κ. Σπηλιωτόπουλος εκτίμησε πως η Αθήνα «δεν χωρά άλλους μετανάστες», ενώ είπε πως κύριο όραμά του για την πόλη είναι να νιώθει ο πολίτης ασφαλής και ελεύθερος.

Επιτέθηκε προς τον Νικήτα Κακλαμάνη κατηγορώντας τον για διάσπαση. «Μια ερώτηση έχω μόνον προς το Νικήτα Κακλαμάνη: πώς αισθάνεται βλέποντας την απερχόμενη δημοτική αρχή να επιχαίρει που εμείς είμαστε διασπασμένοι;».

Έστρεψε τα βέλη του και προς τον απερχόμενο δήμαρχο, Γιώργο Καμίνη, κατηγορώντας τον για «μιζέρια» καθώς όπως λέει με πρόφαση το μνημόνιο κατέβασε τον πήχυ των προσδοκιών των Αθηναίων.

«Κατηγορώ τον κ. Καμίνη για μιζέρια γιατί ο ίδιος και το σύστημα που τον στηρίζει κατεβάζει τον πήχυ των απαιτήσεων πιο χαμηλά από ποτέ. Προσπαθούν να μας πείσουν ότι το ελάχιστο αποτελεί μεγάλη επιτυχία».

«Κοντεύουμε να αποδεχτούμε ότι υπάρχουν άβατα και γκέτο μέσα στην πόλη» είπε ο κ. Σπηλιωτόπουλος και ξεκαθάρισε πως στην Αθήνα δεν «χωρούν άλλοι μετανάστες».

Αναφορικά με τις περικοπές που θα κληθεί να κάνει, τόνισε πως αυτές δεν θα είναι από την μείωση των θέσεων εργασίας. «Η Αυτοδιοίκηση δεν χρειάζεται πρόσθετες απολύσεις, διότι αν αυτό συμβεί θα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην υλοποίηση του έργου της».

Σχετικά με την παραίτηση του από το βουλευτικό αξίωμα είπε πως αυτή «υπογραμμίζει την προσήλωση μου να αφοσιωθώ στην Αθήνα».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...