Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014

Αθρωποθυσίες Χριστιανών στη Συρία στο όνομα του Ισλαμ

Ανθρωποθυσίες μη μουσουλμάνων από  φανατικούς ισλαμιστές αποκαλύπτει σειρά φρικιαστικών βίντεο τα οποία έφερε στη δημοσιότητα ένας Παλαιστίνιος πρώην μουσουλμάνος και νυν χριστιανός.


Οι εκτελέσεις με τη μορφή σατανιστικής  ιεροτελεστίας  έχουν γίνει πιθανότατα στη Συρία και σε αυτές μη μουσουλμάνοι προσφέρονται ως θυσία στον Αλλάχ.
«Εκ μέρους των σουνιτών, ω κύριε, ω κύριε δέξου την θυσία αυτή  που προσφέρουμε στο βωμό σου. Φέρνουμε τις θυσίες αυτές σε εσένα ω κύριε», φαίνεται να λέει στο ένα βίντεο ομαδικής εκτέλεσης ένας εκ των ισλαμιστών.
Σε άλλο βίντεο φαίνονται ακρωτηριασμένα και αποκεφαλισμένα  πτώματα αμάχων στη Συρία, πολλοί εξ αυτών Χριστιανοί ή Αλεβίτες άλλα να κρέμονται από τα πόδια και άλλα σε σωρούς να στοιβάζονται στο πάτωμα.
Ο Walid Shoebat,που έφερε στη δημοσιότητα τα φρικιαστικά αυτά βίντεο μέσω του ιδρύματος που έχει δημιουργήσει “ Shoebat’s organization, Rescue Christians” αναφέρει στο αμερικανικό WND:
«Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Ερευνώ την υπόθεση αυτή τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Η ιστορία αυτή είναι και η πιο φρικιαστική. Τα βίντεο αποδεικνύουν συστηματικά ανθρωποσφαγεία όπου σε αυτά έχουν βρει το θάνατο και αρκετοί Χριστιανοί στη Συρία»και ο Shoebat ο οποίος περιγράφει τον εαυτό του ως πρώην φανατικό μουσουλμάνο έτοιμο να πεθάνει για το σκοπό της jihad, συμπληρώνει:
«Οι Χριστιανοί εκτελούνται σε τέτοιες τελετές κάθε ημέρα και η αιματοχυσία δεν πρόκειται να σταματήσει. Πρέπει κάτι να κάνουμε για τους σώσουμε».
Ο Shoebat που το τελευταίο διάστημα δουλεύει από κοινού με τη ορθόδοξη μοναχή  Hatune Dogan για τις διώξεις που υφίστανται οι Χριστιανοί στην Συρία, το Ιράκ, την Ιορδανία και την Τουρκία επισημαίνει:
«Για πάνω από ένα χρόνο γράφουμε επιστολές και προειδοποιούμε τον κόσμο για την πραγματικότητα και την αναβίωση της τελετής της ισλαμικής ανθρωποθυσίας. Αυτή είναι η πραγματικότητα του  Ισλάμ.
Πρόκειται για μια παγανιστική και απόλυτα διεφθαρμένη και σαδιστική θρησκεία. Παίρνει την ψυχή του κάθε ανθρώπου και φροντίζει ώστε να εξαφανίσει στον καθένα κάθε ίχνος ανθρωπιάς. Αν και το Ισλάμ είναι μια αίρεση του Χριστιανισμού οι παγανιστικές του ρίζες δεν μπορούν να αγνοηθούν».
Όπως αναφέρει η μοναχή Hatune Dogan οι Χριστιανοί που αποκεφαλίζονται σε τελετές αναγκάζονται πρώτα να γονατίζουν με τα χέρια και τα πόδια τους δεμένα, την ώρα που οι φανατικοί ισλαμιστές διαβάζουν την ποινή τους επειδή αρνήθηκαν να ασπαστούν το Ισλάμ.
Οι απερίγραπτες αυτές σφαγές που συμβαίνουν στη Συρία είναι έργο δύο οργανώσεων: της Al-Nusra και της ISIS οι οποίες μάχονται το καθεστώς του Bashar Al Assad, για την εγκαθίδρυση ενός ισλαμικού χαλιφάτου σε Συρία και Ιράκ και από εκεί στη συνέχεια εξαγωγή της ισλαμικής «επανάστασης» στην Ευρώπη, μ΄λεσω των εκατομμυρίων μουσουλμάνων που έχουν συρρεύσει με το πρόσχημα της «οικονομικής μετανάστευσης» και του «πολιτικού πρόσφυγα» .
Για αυτό ακριβώς το λόγο αραβικές χώρες οι οποίες του υποστηρίζουν τις οργανώσεις αυτές φροντίζουν να χρηματοδοτούν την εξαγωγή αυτή ισλαμιστών στην Ευρώπη μέσω Τουρκίας.
Την ίδια στιγμή που το καθεστώς Assad ήταν το μόνο που επί των ημερών του είχε σεβαστεί απόλυτα τις θρησκευτικές ελευθερίες όλων μειονοτήτων στη Συρία.  Ένας από τους λόγους που αραβικές χώρες και ΗΠΑ επιθυμούν τόσο πολύ την εξόντωση του.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...