Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014

Οι Νεοδημοκράτες απαγόρευσαν την ανάρτηση της ελληνικής σημαίας στην Ακρόπολη επιτρέπουν όμως την σημαία του "αντιρατσισμού"

Είναι εντελώς γραικύλοι. Αυτό είναι το λιγότερο που μπορεί να πει κανείς για αυτούς που κυβερνούν αυτό το τόπο μετά το τέλος της Δικτατορίας. Είναι γραικύλοι γιατί δεν συμπεριφέρονται σαν Έλληνες αλλά σαν "μικροί Έλληνες". 

Είναι υπάλληλοι των Διεθνών Τραπεζιτών που κυβερνούν το πλανήτη μέσω των μαριονετών τους.

Επί πρωθυπουργίας Ράλλη όπως θα διαβάσετε και παρακάτω ψηφίστηκε ένας νόμος που απαγορεύει την ανάρτηση της ελληνικής σημαίας σε αρχαιολογικούς χώρους. Προφανέστατα για να μην συνδέονται οι αρχαιολογικοί χώροι με την Ελλάδα. Σαν να είναι κάτι ξεχωριστό. 

Για να ξεχάσουμε ότι οι πρόγονοί μας δημιούργησαν αυτόν τον κορυφαίο πολιτισμό και να γίνουμε όλοι γραικύλοι.

Όμως επειδή είναι πολύ γραικύλοι μας προωθούν και την παγκοσμιοποίηση.

Έτσι έβαλαν παιδάκια να φτιάξουν ανθρώπινη αλυσίδα εναντίον του ρατσισμού στην Ακρόπολη! Αλλά την ελληνική σημαία την απαγορεύουν γιατί η Ακρόπολη δεν πρέπει να συνδεθεί με "εθνικισμούς". Ανήκει σε όλους μας λένε.Η Ακρόπολη ανήκει στους Έλληνες γιατί Έλληνες την δημιούργησαν.

Ακολουθεί μια ανάρτηση που είδαμε στο HellasnowΠοιος ήταν πρωθυπουργός το 1981, όταν ψηφίστηκε ο νόμος που απαγορεύει την Ελληνική Σημαία σε αρχαιολογικούς χώρους;

Ξέρουμε τι σκεφτήκατε όταν είδατε τον τίτλο και τη χρονολογία 1981.
Το μυαλό σας πήγε κατευθείαν στον Ανδρέα Παπανδρέου, σωστά;
Δυστυχώς, κάνετε λάθος, Έλληνες κι Ελληνίδες.
Αυτός ο νόμος (Ν. 1144/1981) ψηφίστηκε επί πρωθυπουργίας Γεωργίου Ράλλη, επί Νέας Δημοκρατίας δηλαδή και μετά ακολούθησαν δύο τροποποιήσεις: Ν. 1491/1984, επί Παπανδρέου και Ν. 2946/2001, επί Σημίτη, που εξυπηρετούσαν τα ίδια συμφέροντα με την απαγόρευση της σημαίας σε αρχαιολογικούς χώρους.

Τα διάφορα blogs και sites που δημοσίευσαν ότι απαγορεύεται η ανάρτηση της Ελληνικής Σημαίας στην Ακρόπολη, ούτε καν μπήκαν στον κόπο να ερευνήσουν τους Νόμους και τις ημερομηνίες, για να δουν ποιες κυβερνήσεις τους ψήφισαν.
Και κάποιοι οπαδοί-πρόβατα της ΝΔ, για να το παίξουν «πατριώτες» και να μη θίξουν το κόμμα τους, βασιζόμενοι στη χρονολογία 1981, ισχυρίζονται ότι ο Νόμος πρωτοψηφίστηκε από την κυβέρνηση της «Αλλαγής» του Ανδρέα Παπανδρέου! Γι” αυτό επιμένουμε, οπαδοί των κομμάτων, ότι θα πρέπει να διαμορφώνετε μόνοι σας τη γνώμη σας κι όχι να δέχεστε ό,τι σας ποτίζουν στο «μαντρί» τους!


Καταλάβατε πόσο εύκολα σας ελέγχουν;

Καταλάβατε πώς καμιά φορά αυτά που σας «περνούν» ως δεδομένα, μπορούν να αντιστραφούν;
Όταν λοιπόν διαβάζετε ειδήσεις, από blogs/sites, καλό είναι να ελέγχετε μόνοι σας αν αληθεύουν και να μη «πέφτετε» εύκολο θύμα της παραπληροφόρησης.
Εμείς διαβάζοντας αρχικά τα άρθρα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, σκεφτήκαμε να ερευνήσουμε το θέμα για τους εξής λόγους:
- Οι εκλογές έγιναν στις 18 Οκτωβρίου 1981, προς το τέλος δηλαδή του έτους
- Δεν προλάβαιναν μέχρι τη σταθεροποίηση της Κυβέρνησης Παπανδρέου να ψηφίσουν το Νόμο
- Ο Γ. Ράλλης έγινε πρωθυπουργός το 1980 για ένα χρόνο
Δείτε παρακάτω το Νόμο 1144/1981 (μπορείτε να τον βρείτε στη σελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου, πατώντας «Αναζητήσεις» και κατόπιν «Νόμοι και Διατάγματα», δηλαδή ΕΔΩ), με υπογραφές των Υπουργών της Νέας Δημοκρατίας, στη σελίδα 1030.


Συμπέρασμα (επειδή το νόημα μετράει):

Αυτό το Νόμο τον δημιούργησαν τα δυο μεγάλα προδοτικά κόμματα, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ από κοινού! Λόγω ξένων συμφερόντων, απαγόρευσαν την ανάρτηση της Ελληνικής Σημαίας στην ίδια μας την πατρίδα!
Ομάδα Έρευνας Δ & Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...