Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Η «κυβέρνηση» δύο εβδομάδων της Ουκρανίας παρέδωσε όλο το χρυσό της χώρας στις ΗΠΑ!

Τα αποθέματα του ουκρανικού μεταφέρθηκαν βιαστικά σε μια μυστική επιχείρηση και αεροπορικώς στις ΗΠΑ.

Αυτό αναφέρουν δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου, αποδιδόμενα σε αξιωματούχους της ουκρανικής μεταβατικής κυβέρνησης.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται η μεταφορά του ουκρανικού χρυσού έγινε από το αεροδρόμιο του Borispol στο Κίεβο στις ΗΠΑ. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 40 τόνους χρυσού αν και σύμφωνα με το World Gold Council τα ουκρανικά αποθέματα ανέρχονται σε 36 τόνους.
Η μεταφορά του ουκρανικού χρυσού έγινε στις 11 Μαρτίου μετά τη συσκευασία σε 40 κιβώτια τα οποία φορτώθηκαν σε αεροσκάφος (άγνωστης προέλευσης)  στο αεροδρόμιο του Κιέβου και αμέσως μετά αυτό απογειώθηκε αμέσως.
Όπως αναφέρεται από αξιόπιστη πηγή εντός της ουκρανικής κυβέρνησης, η απόφαση για τη μεταφορά του ουκρανικού χρυσού διατάχθηκε από τον Ουκρανό μεταβατικό πρωθυπουργό Arseny Yatsenyuk.
Όπως ανέφερε η ίδια πηγή η μεταφορά του χρυσού στις ΗΠΑ έγινε καθώς η κυβέρνηση του Κιέβου  φοβάται πως σε περίπτωση ρώσικης εισβολής ο χρυσός αυτός θα περάσει στα χέρια των ρωσικών δυνάμεων οι οποίες και θα το κατασχέσουν.
Σύμφωνα με τον νόμο περί αποθεμάτων χρυσού GATA (Gold Anti-Trust Action) ζητήθηκε από την  αμερικανική ομοσπο0νδιακή τράπεζα εάν όντως έχει στην κατοχή της τον ουκρανικό χρυσό, αλλά υπεύθυνοι της τράπεζας αντλήθηκαν να σχολιάσουν το γεγονός λέγοντας απλώς πως θα απαντήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...