Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΓΑΛΛΙΑ: Μουσουλμάνοι μετανάστες βίασαν 18χρονη Γαλλίδα γιατί .. είναι Γαλλίδα!



H σύλληψη


Εκείνο το βράδυ, ένα νεαρό κορίτσι 18 ετών κατεβαίνει από το RER [τραίνο] στον σταθμό του Évry. Ενώ βγαίνει, κάνει μια κλήση με το κινητό της τηλέφωνο. Τέσσερα άτομα έρχονται κατά πάνω της και την
τραβάνε σε ένα γειτονικό πάρκο. Την ληστεύουν, στη συνέχεια την γδύνουν και την βιάζουν διαδοχικά. Με απερίγραπτη ​​σκληρότητα. Οι τέσσερις την βασανίζουν για τέσσερις ώρες πριν την εγκαταλείψουν, τραυματισμένη να αιμορραγεί. Ένας οδηγός μοτοσικλέτας έρχεται κοντά της και καλεί τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Έχει τις αισθήσεις της για να δώσει μαρτυρία, και να υποβάλει καταγγελία. Παίρνει άδεια τρεις μήνες από την εργασία της. Θα είναι για πάντατραυματισμένη στη ζωή της.

Χάρη στις λεπτομερείς περιγραφές και εικόνες των καμερών CCTV, η αστυνομία του Évry προχωρά σε σύλληψη των τεσσάρων υπόπτων σε λιγότερο από 24 ώρες και παίρνει το DNA τους. Ανακρίνονται τη Δευτέρα 31 Μαρτίου το απόγευμα. Οι τέσσερις κακοποιοί είναι ανήλικοι: δύο 13 ετών, ένας 15 ετών και ο τέταρτος 17 ετών. Τρία αδέλφια Τούρκοι και ένας Μαροκινός.Λεπτομέρεια: ο μεγαλύτερος, 17 ετών, βγήκε από την φυλακή έξι μήνες πριν, αφού είχε εκτίσει τα δύο τρίτα της ποινής φυλάκισης δύο ετών για βιασμό που διέπραξε κατά του γιος ενός υπαξιωματικού της χωροφυλακής. Ελεύθερος χωρίς παρακολούθηση. Τώρα υπότροπος. Οι δύο άλλοι έχουν συλληφθεί στο παρελθόν για ληστεία. Τέσσερις δράστες, τρεις υπότροποι – όλοι ανήλικοι!

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, οι ανήλικοι δεν εξέφρασαν την παραμικρή τύψη. Αντίθετα, εξέφρασαν το μίσος τους : ναι, δεν θα την είχαν αγγίξει αν ήταν Τουρκάλα. Ναι, της επιτέθηκαν επειδή ήταν Γαλλίδα και «οι Γάλλοι είναι όλοι γιοι π…..ας». Ο δικαστής που διέταξε την φυλάκισή τους, τους ανέκρινε με βάση την κατηγορία για βιασμό από κοινού και βαρβαρότητα, αλλά και - ω! τι έκπληξη - για ρατσισμό.


Υποσημείωση: Οι τέσσερις νεαροί εγκληματίες δεν φοβούνται τίποτα. Οι γονείς τους είχαν εγκατασταθεί από χρόνια στη Γαλλία, και εκείνοι πηγαίνουν στο γαλλικό σχολείο. Από πού άραγε να προέρχεται αυτή η δίψα για μίσος, που τους οδήγησε να διαπράξουν τέτοιες βαρβαρότητες σε ένα νεαρό κορίτσι; Λέτε να φταίει η «ανεργία»; Ή η «ανισότητα»;
       

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή (από εδώ)

http://redskywarning.blogspot.gr/2014/04/18.html

6 σχόλια:

  1. ενω ο χριστιανισμος αθωες περιστερες,ρε αντε απο εκι,στον ανθρωπο ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Χριστιανισμός δεν εγκρίνει όμως την βία, το ακριβώς αντίθετο, ενώ το Ισλάμ την επικροτεί, ιδιαίτερα την βία εναντίον των γυναικών.

      Διαγραφή
    2. και επισης οι προσευχες τους λενε κατι για εξοντοση των αλλοθρησκων. εαν δν ξες την καθε θρησκεια τι λεει και τι κανει καλυτερα να σιωπεις παρα να πετας ηλιθιοτητες και τραγικες ειρωνιες παιζοντας το πολυ πιο ανθρωπος απο τους αλλους....

      Διαγραφή
  2. Εύγε στον Αυστραλό Πρωθυπουργό. Μακάρι να είχαμε και εμεις τέτοιους και όχι τους προδότες που έχουμε. Μην εθελοτυφλείτε κάνοντας τους φιλάνθρωπους γιατί αυτοί δεν είναι. Το Ισλάμ δημιουργεί δολοφόνους γιατί ο απώτερος σκοπός τους είναι η παγκόσμια κυριαρχία του. Το λέει το κοράνι και το πιστεύουν όλοι τους. Όποιος σκοτώσει έστω και έναν "άπιστο" θα πάει στα δεξιά του Αλλάχ. Όποιος σκοτώσει!!!! ΌΧΙ όποιος ΑΓΑΠΗΣΕΙ τον συνάνθρωπο (ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ;) Δεν είσαι ΕΣΥ ο ρατσιστής (αυτή είναι η "τρύπα" που προσπαθούν να σε ρίξουν για να δρουν ανενόχλητοι) ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν βιαζε καποιος φασιστας κανενα μουσουλμανακι, θα σηκωνανε τις πετρες απο το βουητο των ψευδοπροοδευτικων αριστερων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. OI AYSTRALOI EXOYN ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΗΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...