Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Μαροκινοί και αριστεροί έκαναν 5000 μηνύσεις σε Ολλανδό πολιτικό στην Ολλανδία!


Η Νέα Τάξη-Παγκοσμιοποίηση στην εποχή μας, απαιτεί πλήρη συμμόρφωση στις εντολές του παγκόσμιου αφέντη, και δεν ανέχεται την παραμικρή παρέκκλιση. 

Έτσι, ο αρχηγός του ολλανδικού «Κόμματος για την Ελευθερία» (PVV), Γκέερτ Βίλντερς
(ένας πολύ… light πατριώτης), βρίσκεται αντιμέτωπος με… 5.000 μηνύσεις «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών» από το Μαρόκο καθώς επίσης και «συμπαραστατών» και «αλληλέγγυων» Ολλανδών, διότι σε δημόσια ομιλία προς οπαδούς του κόμματός του στη Χάγη, που έγινε στις 19 Μαρτίου, τους ρώτησε από βήματος αν θέλουν «περισσότερους ή λιγότερους Μαροκινούς στην πόλη τους και την Ολλανδία».

«Λιγότερους! Λιγότερους! Λιγότερους!», φώναξε ο κόσμος από κάτω και ο Βίλντερς απάντησε: «θα το φροντίσουμε».

Όπως, λοιπόν, ανακοίνωσε η εισαγγελία της Χάγης «τις τελευταίες εβδομάδες χιλιάδες μηνύσεις κατατέθηκαν σε όλη τη χώρα εναντίον του Γκέερτ Βίλντερς. Έως και την Τετάρτη 2 Απριλίου έχουν υποβληθεί περίπου 5.000 μηνύσεις».

Οι ομαδικές μηνύσεις είναι προφανώς ένα νέο κόλπο των διεθνών αφεντάδων, προκειμένου να κλείσουν τα στόματα που δε μιλούν σύμφωνα με τους κανόνες της… πολιτικής ορθότητας.

(ΥΓ): Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν για τους εν Ελλάδι υπαλλήλους της Νέας Τάξης Πραγμάτων; Όχι! Διότι εδώ στο Ελλάντα του Σαμαρά, τα έχει αναλάβει όλα η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...