Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ανακοίνωσε ότι θα συλλαμβάνονται επ' αυτοφώρω οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αν βγάζουν βίντεο τύπου Μπαλτάκου!


Μα καλά οι υπόλοιποι Αρεοπαγίτες δεν βλέπουν τι συμβαίνει; Δεν βλέπουν ότι η Δικαιοσύνη εξυπηρετεί την κυβέρνηση και υπακούει στις εντολές της;

Ως πότε νομίζουν ότι θα συγχωρεί την σιωπή τους ο ελληνικός λαός;


Με σύλληψη στο πλαίσιο του αυτοφώρου απειλούν τους βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου εάν δημοσιεύσουν νέα αποκλειστικά βίντεο που αποκαλύπτουν τις παρακρατικές κινήσεις της κυβέρνησης όπως αυτό με τον Τ. Μπάλτακο!

Αυτό προκύπτει από την παραγγελία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Κουτζαμάνη, η οποία διαβίβασε στην εισαγγελία πρωτοδικών της Αθήνας την αναφορά του υπουργού Δημοσίας Τάξης Νίκου Δένδια με δημοσιεύματα σχετικά με το ενδεχόμενο «παράνομης κατοχής» από βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου και άλλου οπτικοακουστικού υλικού.

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζήτησε να συσχετιστεί ο φάκελος Δένδια με την εν εξελίξει έρευνα προκειμένου να ερευνηθεί εάν τελείται το αδίκημα του άρθρου 157 του ΠΚ που κάνει λόγω για βία ή απειλή βίας κατά βουλευτών ή αρχηγού πολιτικού κόμματος.

Μάλιστα η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός ζητεί ταχεία περάτωση της έρευνας προσθέτοντας ότι θα πρέπει να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία έστω και αν ο υπαίτιος της πράξης είναι βουλευτής!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr



Όλα έγιναν κατά παραγγελία της κυβέρνησης διαμέσου Δένδια

Αναφορά Δένδια στον εισαγγελέα του Άρειου Πάγου για τα βίντεο της ΧΑ

Σήμερα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πόλιτη της ελλαδικής κυβέρνησης απέστηλε αίτημα στη Εισαγγελέα του Άρειου Πάγου για να διευρευνηθεί  η υπ'οθεση με βίντεο που πρωταγωνιστεί ο πρώην Γ.Γ της κυβέρνησης κ.Μπαλτάκος και εκθέτει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση και τον ίδιο τον Σαμαρά, Ο κ.Δένδιας και η κυβέρνηση έχοντας χάσει την ψυχραιμία τους , κοιτούν το δέντρο και όχι το δάσος ,και πως να μην γίνεται αυτό; γιατί η παρέμβαση στην δικαιοσυνή ήταν τόσο ωμή που συναγωνίζεται καθεστώτα σοβιετικού τύπου που δεν υπήρχε διαχωρισμός εξουσιών, και ακόμα και ο ίδιος ο πρωθυπουργος θα πρεπει να λογοδοτήσει ενώπιον της δικαιοσύνης και να κατδικαστεί.

Η επιστολή Δένδια αναφέρει τα παρακάτω:

«Κυρία Εισαγγελεύ,

Με την παρούσα αναφορά μου θα ήθελα να σας κοινοποιήσω - ενδεικτικά προσκομιζόμενα - δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου σχετικά με τη φημολογούμενη κατοχή από μέλη της «Χρυσής Αυγής» (παρανόμως κτηθέντος) οπτικοακουστικού υλικού, με την παράκληση για τις δέουσες εκ μέρους σας ενέργειες, για την ανάδειξη της αλήθειας και την προστασία του δημοσίου βίου από οποιαδήποτε απόπειρα εκβιασμού.

Με τιμή, 
Νίκος Δένδιας 
Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη».

http://elkosmos.gr/politiki/politiki/koinonia/13933-2014-04-07-13-39-48.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...