Τετάρτη, 2 Απριλίου 2014

Ακόμη ένα ανθελληνικό ψέμα αποκαλύφθηκε: Η "ετοιμοθάνατη" μάνα του Αλβανού φονιά Καρέλη είναι μια χαρά!Γράφει ο Αντίοχος.

Η επίσημη δικαιολογία που χρησιμοποίησε ο (νέος ήρωας των «προοδευτικών»…) Αλβανός φονιάς για να σφάξει τον Έλληνα σωφρονιστικό υπάλληλο (και πατέρα δύο ανήλικων παιδιών…), ήταν ότι οι αρχές του αρνήθηκαν να πάρει άδεια προκειμένου να πάει στην Ιταλία (παρακαλώ…), για να αποχαιρετήσει τη φουκαριάρα την
«ετοιμοθάνατη» μανούλα του και τότε έξαλλος σκότωσε αυτόν που βρήκε μπροστά του.

Και ω του θαύματος! Μετά την ανακοίνωση του θανάτου του απεχθούς δολοφόνου, η «ετοιμοθάνατη» μανούλα του… συνήλθε, σηκώθηκε από το κρεβάτι του πόνου κι έκανε και δηλώσεις στα αλβανικά ΜΜΕ: «Προσπάθησα πολλές φορές να δω τον γιο μου αλλά δεν με άφησαν. Το αγόρι μου έμαθε ότι ήμουν άρρωστη και ήθελε να με δει. Σκότωσε τον υπαρχιφύλακα επειδή δεν τον άφησε να με δει»!

Καταλαβαίνετε φαντάζομαι ποια είναι η αλήθεια. Ο ψυχρός φονιάς γύρευε άδεια, τάχα για να δει την «ετοιμοθάνατη» μανούλα του, αλλά στην πραγματικότητα για να μην ξαναγυρίσει ποτέ στις ελληνικές φυλακές! Άδεια… αποδράσεως!

ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...