Τετάρτη, 2 Απριλίου 2014

Είχαν έτοιμο ένταλμα σύλληψης Κασιδιάρη! Θα έστελναν την αντιτρομοκρατική στη Βούλη


Μετά την άρση ασυλίας σήμερα του Ηλία Κασιδιάρη  από την Βουλή ,(δείτε εδώ) , είχε γίνει συνεννόηση της μεταξύ της Αντιτρομοκρατικής και της Εισαγγελίας .

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο ανακρίτριες Δημητροπούλου και Κλάπα είχαν σκοπό μετά την
άρση ασυλίας, να στείλουν κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής στη Βουλή προκειμένου να συλλάβουν τον Ηλία Κασιδιάρη και να τον οδηγήσουν στην Εισαγγελία για να πάρει 5μερη προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί.

Ο βουλευτής της Χ.Α το γνώριζε και έβγαλε το βίντεο στον αέρα βάζοντας “φωτιά” στο πολιτικό σύστημα. Όπως αντιλαμβάνεστε έχει δημιουργηθεί μείζον πολιτικό θέμα μετά την προβολή του μαγνητοσκοπημένου βίντεο.  Στη ΝΔ παίζουν μπουνιές και κλωτσιές μεταξύ τους με την κατάσταση να είναι αυτή τη στιγμή ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ.

Ο Βενιζέλος απειλεί ότι θα αποχωρήσει, ο ΣΥΡΙΖΑ ρίχνει λάδι στη φωτιά και μερίδα βουλευτών και στελεχών της ΝΔ απαιτούν από τον Σαμαρά να πάρει θέση για το θέμα που δημιουργήθηκε, αλλιώς να πάει για εκλογές.

Αυτός ήταν ο λόγος λοιπόν που ο Κασιδιάρης επέλεξε αυτή τη δεδομένη στιγμή για να αποκαλύψει το βίντεο , διότι η Αντιτρομοκρατική θα πήγαινε στη Βουλή μετά την άρση ασυλίας να τον συλλάβει για να πάρει 5μερη προθεσμία να απολογήθει.

Γι αυτο το έκανε για να μην συλληφθεί. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες…

http://www.makeleio.gr/?p=77992


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...