Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Λεσβία ΡΟΜΑ, βίασε 17χρονη στο Μενίδι


Μια λεσβία  ΡΟΜΑ, ασέλγησε και βίασε 17χρονο κορίτσι στο Μενίδι. Η απίστευτη υπόθεση
εξελίχθηκε αρχικά στην Πλ. Ομονοίας, στις 2 Απριλίου 2014. Η είδηση σόκαρε ακόμη και τους έμπειρους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Η ανήλικη πωλούσε ημερολόγια και σημειωματάρια σε περαστικούς και πελάτες καταστημάτων της περιοχής.

Η 26χρονη ΡΟΜΑ, προσέγγισε την 17χρονη και προσφέρθηκε να την κεράσει καφέ. «Δεν γίνεται πρέπει να βγάλω μεροκάματο» φαίνεται να απάντησε η νεαρή. Η 26χρονη επανήλθε λέγοντας ότι θα αγοράσει εκείνη όλα τα προϊόντα της αν πάνε να πιούν καφέ.

Τελικά το 17χρονο κορίτσι δέχθηκε το «κέρασμα» και πήγαν σε καφετέρια του Μενιδίου. Εκεί εμφανίσθηκε ο 28χρονος ο οποίος τις επιβίβασε και τις μετέφερε με το αυτοκίνητο του σε ερημική τοποθεσία της περιοχής, όπου η 26χρονη επιτέθηκε σεξουαλικά στο κορίτσι, προβαίνοντας σε αηδιαστικές ασελγείς πράξεις σε βάρος της 17χρονης.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της καταγγελίας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, συνελήφθησαν σε Άνω Λιόσια και Μενίδι, αντίστοιχα, ο 28χρονος κατηγορούμενος για συνέργεια σε ασελγείς πράξεις και η 26χρονη για ασέλγεια και βιασμό. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών Αθηνών.

http://www.makeleio.gr/?p=100260

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...