Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Μαροκινοί λαθρομετανάστες δολοφόνησαν φριχτά 82χρονη Φιλιππινέζα στα Εξάρχεια


Τρεις Μαροκινοί είναι σύμφωνα με την αστυνομία οι δράστες της φρικτής δολοφονίας μιας
82χρονης από τις Φιλιππίνες, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή μπροστά στα μάτια του 4χρονου δισεγγονού της.

Για την ακρίβεια, η γυναίκα είχε βρεθεί νεκρή από ασφυξία το μεσημέρι της 9ης Μαΐου από τον δισέγγονό της που επέστρεφε από το σχολείο καθώς οι τρεις Μαροκινοί αφού έψαξαν το σπίτι της, την φίμωσαν και στη συνέχεια την παράτησαν αβοήθητη.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι τρεις δολοφόνοι είχαν προσχεδιάσει το έγκλημά τους καθώς μια ημέρα νωρίτερα είχαν εμφανιστεί ως υποψήφιοι ενοικιαστές διπλανού διαμερίσματος από αυτό που έμενε η άτυχη ηλικιωμένη.

Αρχικά συνελήφθη ένας 35χρονος που ομολόγησε την πράξη του ενώ στη συνέχεια εντοπίστηκε ένας 33χρονος με τους αστυνομικούς να αναζητούν τον 28χρονο ομοεθνή συνεργό τους.

Οι δύο πρώτοι Μαροκινοί, όπως αποδείχθηκε, είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές και διαρρήξεις.

Το θέμα βέβαια είναι πως σαν τους τρεις δολοφόνους Μαροκινούς, υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι τόσο από τη βόρειο Αφρική όσο και από την κεντρική Ασία. Και εδώ βέβαια υπάρχουν δύο ερωτήματα:

Γιατί δεν απελάθηκαν οι Μαροκινοί αφού έχουν «απασχολήσει» τις αρχές;

Και το δεύτερο ερώτημα είναι γιατί δεν πρόκειται ποτέ να απελαθούν τόσο αυτοί όσο και εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι από τη βόρειο Αφρική που κάνουν πλιάτσικο στη «χώρα»;

Τμήμα Ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...