Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Ο Σακελλαρίδης απείλησε με τσάκισμα(;) τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής αν δεν μετανοήσουν!


Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.

Τελικά έχουμε εντελώς παρεξηγήσει την μεγαλοψυχία και την μεγαθυμία των υποψηφίων
του ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές.

Την Δευτέρα το βράδυ στο δελτίο ειδήσεων του Kontra channel η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Παπαδόγιαννη, άφησε από τα συμφραζόμενα της  να εννοηθεί, ότι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι παραπλανημένοι, ενώ ο υποψήφιος δήμαρχος για τον Δήμο Αθηναίων, κύριος Σακελλαρίδης τους έστειλε μήνυμα, τονίζοντας ότι δεν είναι αργά να αλλάξουν άποψη, επισημαίνοντας ωστόσο ότι είναι προσωπική ευθύνη του καθενός να γνωρίζει τι είναι η Χρυσή Αυγή. Κάτι που εμμέσως πλην σαφώς,  μεταφράζεται σε υφέρπουσα απειλή.

Με άλλα λόγια, δεν είναι αργά να βγείτε από την «πλάνη» σας και να αλλάξετε εκλογική γνώμη, αλλά είναι και προσωπική σας ευθύνη αν συνεχίσετε να εμμένετε στην άποψή σας, να υποστείτε τις τυχούσες συνέπειες.

Φυσικά τι άλλο θα μπορούσε να πει ένα αμούστακο φερέφωνο του κυρίου Τσίπρα, που παριστάνει τον υποψήφιο δήμαρχο;

Ένα ανεύθυνο και ανόητο πρόσωπο που από τις πρώτες του κιόλας προεκλογικές εμφανίσεις, δήλωνε  ότι πρέπει να αποσυρθεί η αστυνομική παρουσία από το κέντρο της πόλης, μιας πόλης όπως η Αθήνα, θανάσιμα τραυματισμένης, από την ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα και δράση των λαθρομεταναστών, από το παραεμπόριο και το λαθρεμπόριο, από την πορνεία και την διακίνηση ναρκωτικών που βασιλεύει τις νυκτερινές ώρες εν μέσει οδώ, καθώς και από τις συνεχείς καταστροφές, λεηλασίες και βανδαλισμούς των ακροαριστερών τρομοκρατικών συμμοριών σε κάθε συλλαλητήριο.

Γιατί για τον κύριο Σακελλαρίδη στον δήμο της Αθήνας, δεν υφίσταται εγκληματικότητα από τους τριτοκοσμικούς εγκληματίες, δεν τρομοκρατούνται και κινδυνεύουν καθημερινά χιλιάδες Ελληνικές οικογένειες που διαμένουν στις συνοικίες του κέντρου, δεν είναι άξιες λόγου οι δολοφονίες, ληστείες, βασανισμοί και βιασμοί, δεν αποτελεί μείζον πρόβλημα το παραεμπόριο που έχει καταστρέψει τους νόμιμους καταστηματάρχες, δεν αποτελεί πρωταρχικό θέμα που επιζητεί άμεσης λύσης, η αντιμετώπιση των ακροαριστερών βανδάλων.

Για τον αγαπητό υποψήφιο δήμαρχο, ένα είναι το πρόβλημα. Η Χρυσή Αυγή. Όπως το αφεντικό του κατά τα διάφορα ταξίδια του εις την αλλοδαπή, ανάμεσα στις κάμψεις της μέσης και τις γονυκλισίες ενώπιον των ισχυρών, δεν παρέλειπε να κατηγορήσει και να καθυβρίσει το Εθνικιστικό Κίνημα και να δηλώσει ότι ως πρωθυπουργός θα δείξει μηδενική ανοχή, τοιουτοτρόπως και ο «κάλφας» του υποδαυλίζει και ενδυναμώνει το μίσος, δημιουργώντας πριν ακόμη καν εκλεγεί στον δήμο της Αθήνας, κλίμα πόλωσης και διχασμού, με το να  καταλογίζει προσωπικές ευθύνες (!!!!!) σε ψηφοφόρους άλλου ιδεολογικού χώρου. Μέθοδος απόλυτα «συνηθισμένη» στην πολιτική πρακτική!!!!!!  

Τι θεωρεί δηλαδή, ότι με αυτόν δήμαρχο οι συμμορίτες που λουφάζουν στα διάφορα καταληφθέντα κτήρια, όταν ξυπνάνε κατά τις απογευματινές ώρες μετά την νυκτερινή κατανάλωση αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών, θα μπορούν για να «ξεμουδιάσουν», να μας επιτίθενται και να παρεμποδίζουν τις συγκεντρώσεις και τις εκδηλώσεις μας, έχοντας τις ευλογίες και την στήριξή του, ως δημοτική αρχή;

Ή ακόμη πιστεύει, ότι θα επιτρέψουμε να χυθεί αίμα αθώων παριστάμενων πολιτών, γυναικών και γερόντων (γιατί τους άνδρες είναι πολύ θρασύδειλοι να τους αντιμετωπίσουν), μόνο και μόνο για να μην δώσουμε την ευκαιρία στα κατάπτυστα και έμμισθα ΜΜΕ να εξαπολύσουν οχετούς συκοφαντιών και λάσπης, για δήθεν νεοναζιστική τρομοκρατία και πρακτικές, που ούτως ή άλλως με σταυρωμένα τα χέρια να καθόμαστε και να δεχόμαστε χτυπήματα το ίδιο θα έλεγαν. «Χρυσαυγίτης με ναζιστικό μένος, έλιωσε την γροθιά ειρηνικά διαμαρτυρόμενου διαδηλωτή αντιφασιστικού συλλαλητηρίου, χτυπώντας την κατ επανάληψη με το σαγόνι του».

Όσο γελοίο και να φαντάζει, είναι το μόνο που μας έμεινε να ακούσουμε όσον αφορά την δήθεν ναζιστική βία της Χρυσής Αυγής.  

Έχουμε δηλώσει επανειλημμένως ότι είμαστε κατά της βίας και ότι διεξάγουμε έναν απολύτως νόμιμο πολιτικό αγώνα, αλλά αυτό δεν μας υποχρεώνει να γίνουμε αποδέκτες της ακροαριστερής βίας και τρομοκρατίας, οδηγούμενοι ως πρόβατα επί σφαγή .

Πάντως ένα είναι βέβαιον. Αν το Πνευματικό κέντρο του δήμου Αθηναίων παραχωρήθηκε επί δημαρχίας Καμίνη για τριήμερο φεστιβάλ Ινδικής κάνναβης, επί δημαρχίας (εάν και εφόσον, κούφια η ώρα) Σακελλαρίδη θα παραχωρείται για σεμινάρια κατασκευής μολότωφ και εμπρηστικών μηχανισμών.

Εδώ είμαστε και θα το δείτε!

http://ethnikismos.net/2014/05/21/%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%B7-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B2%CE%B3%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%BF%CF%83-%CE%BF-%CE%B3%CE%B1%CE%B2%CF%81%CE%B9%CE%B7%CE%BB-%CE%BA%CE%B1%CE%B9/

1 σχόλιο:

  1. Εμένα με κλασική δυσφήμιση υπέρ της χρυσής αυγής που μοιάζει αυτό το άρθρο...Τέτοια χάρη και τακτική μόνο ένα όνομα μπορεί να έχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...