Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014

Η αριστερή ΕΣΗΕΑ απαγόρευσε δημοκρατικά στους δημοσιογράφους να πηγαίνουν σε συνεντεύξεις της Χρυσής Αυγής!


Ούτε στην Βόρεια Κορέα δεν υπάρχει τέτοια μπολσεβίκικη Χούντα: Με ανακοίνωση που
ανήρτησε πρίν λίγο στην Ιστοσελίδα της ΕΣΗΕΑ, το Διοικητικό Συμβούλιο της «Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών» απαγορεύει στους δημοσιογράφους να παρίστανται στις συνεντεύξεις που δίνουν τα στελέχη της Χρυσής Αυγής και να θέτουν ερωτήσεις!..

Όπως θα διαβάσετε στην ανακοίνωση του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ που παραθέτει στην συνέχεια ο «Στόχος», οι αμετανόητοι μπολσεβίκοι που κουμαντάρουν το Συνδικαλιστικό Σωματείο των Δημοσιογράφων (Δ. Τρίμης, Μαριλένα Κατσίμη κλπ.) συνιστούν στους δημοσιογράφους (αν τυχόν βρεθούν τυχαία κοντά στον Κασιδιάρη, στον Παναγιώταρο και στα άλλα παιδιά) να καταγγέλλουν τον Ναζιστικό χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής, για να ξυπνήσουν οι Έλληνες πολίτες που τους συμπαθούν και να πάψουν να τους στηρίζουν! Επίσης, αφήνουν και έμμεσες απειλές κατά των δημοσιογράφων που θα παρακούσουν την εντολή της ΕΣΗΕΑ και θα παρευρεθούν σε κάποια προσεχή συνέντευξη της Χρυσής Αυγής, ότι θα βρεθούν αντιμέτωποι με το ενδεχόμενο της παραπομπής τους στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ!..
Ιδού το πλήρες κείμενο της ανακοινώσεως που εξέδωσε πρίν από λίγο (7 το βράδυ της Τετάρτης 21 Μαΐου 2014) το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ...

«ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ"

21 Μαΐου 2014

Με αφορμή τη μετάδοση της διακαναλικής συνέντευξης της «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ υπενθυμίζει προς πάσα κατεύθυνση την ανυποχώρητη στάση μας απέναντι στο μόρφωμα των ναζιστών, η οποία ουδέποτε κάμφθηκε, παρά τις απειλές και τις ύβρεις που κατά καιρούς δέχθηκαν πολλοί συνάδελφοί μας.

Δηλώνουμε απερίφραστα ότι θα σταθούμε με κάθε τρόπο στο πλευρό των δημοσιογράφων, οι οποίοι αρνούνται να συμμετέχουν σε συζητήσεις με τους εκπροσώπους της «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ». Καλούμε όσους συναδέλφους μας βρεθούν στο μέλλον στη δυσάρεστη θέση να απευθύνουν ερωτήσεις στους εκπροσώπους του αυταρχισμού και της ξενοφοβίας, να πράξουν για άλλη μια φορά αυτό που επιβάλλει το καθήκον τους: Να ξεσκεπάσουν τους εχθρούς της Δημοκρατίας. Δεν πρέπει να παραμείνει η παραμικρή αμφιβολία στους πολίτες για την πραγματική φύση και τις επιδιώξεις του συγκεκριμένου «κόμματος».

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ»

http://www.stoxos.gr/2014/05/blog-post_2088.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...