Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Η αριστερή βία επιτρέπεται: Να δείρουν και να φυλακίσουν τους Χρυσαυγίτες θέλουν δικηγόροι του ΑΝΤΑΡΣΥΑ


Χαρακτηριστικός της αντιφασιστικής παράνοιας, που εξαπλώνεται σαν ιός σε ολόκληρη την
Ευρώπη, προκειμένου να χρησιμεύσει στο σύστημα ως δύναμη ανάσχεσης των πατριωτικών κινημάτων, είναι ο λόγος των δικηγόρων που ζητούν την φυλάκιση των στελεχών (και μελών;) της Χρυσής Αυγής, μέσω μίας καμπάνιας στα social media.
Διαβάστε και κρίνετε:

Το μότο σας είναι «Για την πολιτική αγωγή του αντιφασιστικού κινήματος». Πριν λίγες μέρες έπεσε ξύλο σε Μαρούσι, Άρτα, Γιάννενα, Τύρναβο, Καβάλα, μέχρι και στην Κοπεγχάγη έγιναν επεισόδια. «Ξύλο στους φασίστες» ή μηνύσεις και φυλακίσεις; Τι πρέπει να κάνει το αντιφασιστικό κίνημα; Όπως είπαμε από την αρχή, πιστεύουμε ότι τον φασισμό θα τον σταματήσει ένα μαζικό αντιφασιστικό κίνημα της μεγάλης δημοκρατικής πλειοψηφίας που σιχαίνεται τους νεοναζί. Το κίνημα αυτό θα αντιπαρατεθεί με τους φασίστες και αν χρειαστεί και με φυσικά μέσα, στον δρόμο. Αυτό δεν το λέμε εμείς, το λέει η ιστορία. Από την Cable Street στην Αγγλία μέχρι τα αντιφασιστικά κινήματα όλης της Ευρώπης τη δεκαετία του '40. Αλλά για μας η έμφαση δεν πρέπει να δίνεται στην στρατιωτικοποίηση, όσο στη μαζικότητα και στην ενεργοποίηση της πλειοψηφίας, ειδικά των κατώτερων στρωμάτων που προσπαθεί να στρατολογήσει ο φασισμός. Η αξιοποίηση κάθε μέσου, ανάμεσα σε αυτά και των δικαστηρίων, είναι συμπληρωματική αυτής της κεντρικής στρατηγικής.
 

Αναρωτιέται κανείς εάν αυτοί οι τύποι, τηρούν την δεοντολογία του επαγγελματός τους, όταν ζητούν "ξύλο στους φασίστες" αλλά και μηνύσεις και φυλακίσεις. Τί δικηγόροι είναι αυτοί; Και αλήθεια σε ποιόν σύλλογο ανήκουν; 


elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...