Τετάρτη, 28 Μαΐου 2014

ΕΘΝΟΣ: "Εκτελέστε τα στελέχη και τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής"


Σάλο έχει ήδη προκαλέσει σε όλους όσοι μελετούν τις γεωπολιτικές και μετεκλογικές
εξελίξεις στην Ελλάδα(αλλά και τα σενάρια που αφορούν τις εξελίξεις γύρω από τις ζυμώσεις των εγχώριων αντάρτικων πόλης των πιστολάδων και των αρματωμένων αριστερών επαναστατών), το πύρινο και εξαιρετικά σιβυλλικό άρθρο του δημοσιογράφου και ανταποκριτή της εφημερίδας “Έθνος” στην Νέα Υόρκη”( συμφερόντων Μπόμπολα), Μιχάλη Ιγνατίου. Ο έμπειρος και πολυδιαβασμένος δημοσιογράφος που δεν γράφει ποτέ τίποτα τυχαίο αλλά και περιστασιακά ανεπίκαιρο, ουσιαστικά-εάν δεν εκφράζει προσωπικές και θυμικές απόψεις για την εκλογική ενίσχυση της “Χρυσής Αυγής”- προαναγγέλλει ή “προφητεύει”(το ερώτημα είναι τι ικανότητες ενόρασης έχει), άλλου είδους αντιμετώπιση της Ελληνικής Ακροδεξιάς από εξωθεσμικά κέντρα παρέμβασης. Μάλιστα επικαλείται -με εμφυλιοπολεμική διάλεκτο που παραπέμπει σε συνθήκες αιματηρών εκκαθαρίσεων από την οργάνωση “ΟΠΛΑ”** κατά την περίοδο του εμφυλίου- την βοήθεια και την αρωγή του ΚΚΕ για “να τους παλέψει με άλλες διαδικασίες”. 

Δηλαδή αγαπητέ Μιχάλη, με ποιες διαδικασίες; Τα αυτόματα; Το αίμα; Τα τάγματα εφόδου και τις δολοφονίες αλλά και τις εκκαθαριστικές επιχειρήσεις εντός πόλης από το ΚΚΕ και τις παραφυάδες που ελέγχει; 

Ελέγχει το ΚΚΕ παραφυάδες και θύλακες ενόπλων; Και πως μπορείς εσύ να το ξέρεις, αγαπητέ Μιχάλη; Εκτός εάν ο φίλτατος και πάντα έγκυρος Μιχάλης Ιγνατίου εννοεί άλλα πράγματα τα οποία προφανώς δεν τα καταλάβαμε, λόγω απειρίας. Εάν όχι, τότε ο Αμερικανικός παράγων(τον οποίο γνωρίζει ο κ.Ιγνατίου, πολύ καλά τόσα χρόνια)έχει έτοιμο το ΣΧΕΔΙΟ Γ από τη στιγμή που έχει ήδη αποτύχει το ΣΧΕΔΙΟ Α(προφυλακίσεις)και το σχέδιο Β(μιντιακή απομόνωση των Ακροδεξιών).

***(Η Οργάνωση Προστασίας Λαϊκών Αγωνιστών, γνωστότερη εκ των αρχικών της ως Ο.Π.Λ.Α., ήταν μια ένοπλη οργάνωση, με καθήκοντα ασφαλείας, συλλογής πληροφοριών και εκτέλεσης ειδικών αποστολών, που έδρασε στις πόλεις της Ελλάδας από το καλοκαίρι του 1943 μέχρι το 1947, ήτοι στην Κατοχή, μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και κατά τη διάρκεια του Εμφυλίου, σκοτώνοντας δοσίλογους, χίτες και ταγματασφαλίτες)

Διαβάστε το άρθρο του Μιχάλη Ιγνατίου, μήπως δεν καταλάβαμε εμείς καλά:

“Την περασμένη Τετάρτη επέλεξα να παρακολουθήσω από την τηλεόραση της ΝΕΡΙΤ τη στημένη συνέντευξη Τύπου της ναζιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, όχι από μαζοχισμό αλλά από καθαρά δημοσιογραφικό καθήκον. Διότι μελετώ εδώ και τρία χρόνια τη συγκεκριμένη οργάνωση, διαβάζω για την πορεία των ηγετικών στελεχών της και πρέπει να υπενθυμίσω πως τη χαρακτήρισα κίνδυνο για τη Δημοκρατία από την πρώτη στιγμή. Ο λόγος του ενδιαφέροντος ήταν το «μπλέξιμο» με τους ναζί ενός νεαρού φιλικού προσώπου, που ερχόμενος στην Αθήνα για σπουδές από το νησί, μετετράπη μέσα σε μερικούς μήνες σε ένα άβουλο άτομο.

Ενώ ήταν αστέρι στο σχολείο στην Κύπρο, γρήγορα παράτησε τα όνειρά του και έγινε δούλος αυτών των φασιστών, τρέχοντας από εκδήλωση σε εκδήλωση, εγκαταλείποντας τα όνειρά του. Σας ομιλώ από καρδιάς και με όλη την ειλικρίνειά μου. Βλέποντας τα πρόσωπα του Παναγιώταρου, του Κασιδιάρη και της συζύγου του Μιχαλολιάκου είδα αυτούς που έθαψαν (ευτυχώς όχι για πάντα) τα οράματα ενός νέου, που τον μετέτρεψαν για έναν χρόνο σε πειθήνιο όργανό τους. Δεν περίμενα τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις του «Εθνους» για να σχηματίσω γνώμη για την εγκληματική Χ.Α. Γνώριζα από πρώτο χέρι…

Προκαλεί απέραντη θλίψη η διαπίστωση, μέσω της εκλογικής διαδικασίας παρακαλώ, ότι η οργάνωση των ναζί ενίσχυσε τη δύναμή της στις εκλογές της περασμένης Κυριακής. Είναι μια πραγματικότητα και δεν πρόκειται για φαινόμενο περαστικό, όπως συνεχίζουν να υποστηρίζουν τα πολιτικά κόμματα, που με τα λάθη και τις παραλείψεις τους έδωσαν την ευκαιρία στη Χ.Α. να εκμεταλλευθεί την οικονομική κρίση. Τα ανώτερα στελέχη της οργάνωσης δεν είναι πια εύκολοι αντίπαλοι και ο πιο σημαντικός λόγος είναι ότι τα δημοκρατικά κόμματα απαξιώθηκαν στη συνείδηση των πολιτών. Εκτός του ΚΚΕ, που έχει μία σταθερότητα και συνέπεια στις θέσεις του, όλα τα υπόλοιπα κόμματα -με τον έναν ή τον άλλον τρόπο- έδειξαν να «λιγουρεύονται» τους ψηφοφόρους της ναζιστικής οργάνωσης.

Είναι οι ίδιοι ψηφοφόροι που συνειδητά αυτή τη φορά -όχι από οργή και αγανάκτηση, όπως λέγαμε στις προηγούμενες εκλογές- υποστήριξαν τη Χ.Α., ψήφισαν τους υποψηφίους της και τις ιδέες της. Η Δημοκρατία δεν μπορεί άλλο να αντιμετωπίζει τους ναζί με δημοκρατικούς όρους. Πρέπει να τους παλέψει με άλλες διαδικασίες, διότι δεν έχουν θέση στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία. Τόσο απλά…”

Μετά το άρθρο που ήδη θα έχει κι άλλες αντιδράσεις, σκληρή ήταν ήταν η απάντηση της Χ.Α: “Ο γνωστός υβριστής της Χρυσής Αυγής από τις ΗΠΑ, ο οποίος είναι ένα από τα πιο προβεβλημένα παπαγαλάκια του συστήματος καταφέρθηκε για ακόμα μια φορά κατά των Ελλήνων Εθνικιστών. Τυφλωμένος από εμπάθεια και μίσος κατά του Λαϊκού Συνδέσμου ο εγκάθετος “δημοσιογράφος” δεν δίστασε να καλέσει σε νέες εκτροπές, βίας και τρομοκρατίας κατά ενός νομίμου πολιτικού κόμματος. Δεν διστάζει μάλιστα ο αμερικανομπολσεβίκος να εκθειάσει το “αντισυστημικό” ΚΚΕ για την πάγια πολεμική του κατά της Χρυσής Αυγής”.

Απάντηση στον Μιχάλη Ιγνατίου αναμένεται να δημοσιοποιήσει εντός της ημέρας και ο “θεωρητικός” της Πατριωτικής Δεξιάς, καθηγητής Χρίστος Γούδης, την οποία αναμένουμε με ενδιαφέρον.

makeleio.gr

3 σχόλια:

 1. Δεν ανήκω στην Χ.Α. για λόγους που δεν είναι του παρόντος...Η συνολική -΄ομως- αντιμετώπιση της Χ.Α. απο τους εκπροσώπους των Εβραίων τραπεζιτών -σαν τον κύριο Ιγνατίου- με αφήνει άφωνο...(προς στιγμήν) Μετά οργίζομαι...Και ποιός είναι τελικά αυτός ο καριόλης που ζητά την εξωθεσμική αντιμετώπιση της Χ.Α. απο κύκλους της αριστεράς; Είναι κάποιος εκπρόσωπος των ΜΚΟ της σιωνιστικής θολοκουλτούρας;Ή απλά είναι ένα ακόμα χοντρό πουστρολαμόγιο/λομπίστας της Ουάσιγκτον που ταίζει ψέματα τους πάντα αφελείς Αμερικανούς; Έψαξαν ποτέ αυτοί οι Αμερικανικοί κύκλοι για την πραγματική ιδεολογική θέση των Εθνικιστών στην Ελλάδα ή βασίζονται απλά σε "μαρτυρἰες"και δηλώσεις πούστηδων τύπου Ιγνατίου; Γιατί όταν μιλάμε για Ιγνατίου, μιλάμε για κακογαμημένους Ελληνόφωνους μαρξιστές με την μορφή του επιτετραμένου δημοσιογράφου...Έχει -όμως- ο καιρός γυρίσματα...Και κάποτε-αργά ή γρήγορα- οι΄πούστηδες αυτοί βρίσκονται κρεμασμένοι σε Εθνικιστικές κρεμάλες να αιωρούνται σαν τις μαλακίες που γράφουν μιά ζωή...Κατάλαβες καριόλη Ιγνατίου ή να στο ζωγραφίσω;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τοποθέτηση τοῦ Δημητρίου Ζαφείρη,
  πολιτευτή καί ὑποψηφίου Εὐρωβουλευτῆ
  τοῦ Ἐθνικοῦ Μετώπου στίς πρόσφατες Εὐρωεκλογές,

  Ἡ ἰδεολογικοπολιτική τοποθέτηση τοῦ δυνάμει ἀπερχόμενου συστήματος, ὅπως ἐκφράζεται μέσα ἀπό τούς συστημικούς του ἐκφραστές, ὅπως δημοσιογράφους, πολιτικούς καί ἐγχώριους ὅπως καί ἐξωχώριους σπόνσορές τους, ἔχει πλέον κατά πολύ ξεπεράσει τά ὅρια τῆς πολιτικῆς ἀντιπαράθεσης καί ἔχει ὕπουλα καί παρασκηνιακά, μέσω Ψυχολογικῶν ΕΠιχειρήσεων καί Κοινωνικῆς Μηχανικῆς φθάσει στό ἐπίπεδο τῆς προτροπῆς σέ ἔνοπλη ἀντιπαράθεση καί ἄσκηση ἀκραῖας βίας!
  Δεῖγμα ξεκάθαρο τοῦ πόσο βαθιά πληγωμένο, ἄρα καί ἐπικίνδυνο εἶναι τό θηρίο, τό ὁποῖο θέλει νά χύσει τό αἶμα τῶν ἐχθρῶν του, πεθαίνοντας...
  Τό ζήτημα εἶναι ὅτι τό πληγωμένο θηρίο ποντάρει στό ὅτι ὁ ἐχθρός πού τό σκοτώνει, δέν ἔχει τήν πρόθεση καί τήν διάθεση γιά ἔνοπλες ἀντιπαραθέσεις. Δέ διαθέτει κἄν ὁπλισμό ἀλλά οὔτε πλέον καί τό δικαίωμα τοῦ ἐξοπλίζεσθαι.
  Ὅμως, τό «σύστημα», ὅπως ἔχει ἐπικρατήσει νά ἐπονομάζεται χάριν συντομίας τό συνοθύλευμα τῶν ἐχθρῶν τοῦ Ἑλληνικοῦ Ἔθνους, πού διαπλέκονται σέ ἀγαστή καί ἀξιοζήλευτη μεταξύ τους συνεργασία, δέν ἔχει ὑπολογίσει δύο παραμέτρους:
  1. Τό ὅτι αὐτός πού ἔχει τό ΔΙΚΙΟ, ἀργά ἤ γρήγορα, ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ, τό βρίσκει. Διότι τό ΔΙΚΙΟ δίνει ἀπίστευτη ἰσχύ, σέ ὅποιον τό ὑπερασπίζεται...
  2. Τό ὅτι ἡ κρίσιμη μάζα τῶν ἀληθινῶν Ἑλλήνων, πού ἀποτελοῦν τόν Ἐθνικό Κορμό ὁ ὁποῖος θά ὑπερασπίσει μέχρις ἐσχάτων τό ΔΙΚΙΟ τοῦ ΑΙΜΑΤΟΣ μέ τό ὁποῖο ἔχει ἐξαγοραστεῖ κάθε σπιθαμή Ἑλληνικῆς Γῆς καί τό ὁποῖο ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, δέν ἔχει ἀκόμη ἀνοίξει τά χαρτιά της... Δέν ἐμφανίζεται στίς προθῆκες τοῦ κομματικοῦ διασπαστικοῦ ἐκμαυλισμοῦ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΟΛΑ.
  ΠΑΝΕΤΟΙΜΟ...
  Ἄν ὁ τρόμος τοῦ πολιτικοῦ κατεστημένου τῶν ὑπαλλήλων τοῦ Σιωνιστικοῦ ἐχθροῦ ἀλλά καί ἄλλων μικρότερων ἐχθρῶν, εἶναι κάποιες μικροβιαιότητες τῆς Χρυσῆς Αὐγῆς, πού μόνο σκοπό εἶχαν νά προσποριστοῦν ἐπικοινωνιακά ὀφέλη καί οἱ ὁποῖες γιά νά δημιουργήσουν ἀνάστροφα ἐπικοινωνιακά ἀποτελέσματα καταδίκης τους ἀπό τήν κοινή γνώμη χρειάστηκε νά ἐμπλουτιστοῦν μέ προβοκατόρικες δολοφονίες ἀθώων Ἑλλήνων ὅπως τοῦ Φῦσσα καί τῶν Φουντούλη καί Καπελώνη, ἀπό τό ἴδιο τό σύστημα καί τούς παρακρατικούς ποινικούς του συνεργάτες, σκεφθεῖτε πῶς θά ἔνοιωθαν μπροστά στούς μή πολιτικά καί μή σέ δράσεις ἐνταγμένους, ΚΑΘΑΡΟΥΣ καί ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, πού καί πολλοί εἶναι καί ὀργανωμένοι καί ἀποφασιμένοι, ὅταν ἡ στιγμή τό ἀπαιτήσει...
  Πάντως, ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕ ΥΒΡΙΣΤΗ Ἰγνατίου, πού εἶσαι ἕνας ἀπό τούς πολλούς, ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΧΥΣΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΙΚΟ ΑΙΜΑ...
  Ἐξαιρεῖσαι ἐσύ καί οἱ ὅμοιοί σου, οἱ ὁποῖοι, σέ περίπτωση πού προκαλέσετε αὐτό στό ὁποῖο προτρέπετε, δηλαδή τό πογκρόμ κατά τῶν Ἑλλήνων, θά διαπιστώσετε μέ ἔκπληξη αὐτό πού διαπίστωσε ΚΑΘΕ ΕΧΘΡΟΣ τῆς Πατρίδας μας:
  Ὁ Ἕλληνας δέν εἶναι κάποιος πού θά εὐχόσουν νά εἶχες ἀντίπαλο!
  Υ.Γ. Ἡ ἐπιστολή μου εἶναι γραμμένη σέ ἤπιο σχετικά τόνο, σεβόμενος τόν χῶρο πού φιλοξενεῖ τήν ἄποψή μου...
  Σέ μιά πιθανή κατ᾿ ἰδίαν συνάντησή μας, οἱ ἁβροφροσύνες θά ἦταν περιττή πολυτέλεια!
  (Καί ὁ νοῶν, νοήτω!)
  Δημήτριος Α. Ζαφείρης
  Ὑποψήφιος Εὐρωβουλευτής Ἐθνικοῦ Μετώπου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑ30 Μαΐου 2014 - 8:27 π.μ.

  Επιτελους τα λογια ειναι φτωχια ας ξεκινησετε να μας εκτελειτε .... να δουμε απο ποσα μουνοπανα αριστερα θα τους παλουκωσουμε τα κεφαλια στα καλαμια !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...