Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Ευνομία Δένδια: Αλβανοί δολοφονούν ηλικιωμένους για λίγα ευρώ

Αυτή είναι η Ελλάδα της “ευνομίας” του Δένδια - Αλβανοί δολοφονούν ηλικιωμένους για λίγα ευρώ
Την ίδια περίοδο κατά την οποία η αντεθνική Χούντα η οποία εξουσιάζει τυραννικά την
Πατρίδα μας χαρακτηρίζει τους Έλληνες «ρατσιστές», διότι αυτό επιβάλλουν οι διεθνείς τοκογλύφοι και τα εγχώρια ανδρείκελά τους, οι λαθροεισβολείς σκορπούν τον τρόμο και τον θάνατο σε πόλεις και χωριά, στα αστικά κέντρα και στην ελληνική ύπαιθρο.
Μία εκ των πολλών τέτοιων περιπτώσεων, υπήρξε η δολοφονία ζεύγους ηλικιωμένων στις 13 Σεπτεμβρίου του 2012. Τότε, δύο Αλβανοί και μία Αλβανίδα, υπό το πρόσχημα της ενοικίασης διαμερίσματος λήστεψαν αρχικά και δολοφόνησαν τελικά μια 60χρονη Ελληνίδα κι έναν 68χρονο Έλληνα. Η αστυνομία μάλιστα, θεωρεί πως οι συγκεκριμένοι εγκληματίες πιθανώς έχουν διαπράξει κι άλλα εγκλήματα, γι' αυτό και με εντολή εισαγγελέα δόθηκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες τους, προκειμένου να αναγνωριστούν από τυχόν θύματά τους.
Αποδεικνύεται καθημερινά ότι στην Ελλάδα υφίσταται βεβαίως ρατσισμός. Ο μοναδικός όμως ρατσισμός ο οποίος πραγματικά υφίσταται, είναι ο ρατσισμός εις βάρος των Ελλήνων!
Εκατοντάδες συμπατριώτες μας δολοφονούνται καθημερινά από τις ορδές των λαθροεισβολέων και η αντεθνική Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά αντί να μεριμνήσει για την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών, σπαταλά ένα πακτωλό χρημάτων στους απατεώνες του δήθεν «αντιρατσισμού», ενθαρρύνοντας την ασυδοσία τους.

xryshaygh

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...