Δευτέρα, 19 Μαΐου 2014

Eβραίοι ΗΠΑ: "Παρά την σκληρή καταστολή η Χρυσή Αυγή αύξησε τα ποσοστά της"


Τα αμερικανικά ΜΜΕ τονίζουν ότι «στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών στην Ελλάδα κανένα κόμμα δεν εξασφάλισε αρκετή στήριξη για να ανακηρυχθεί με αποφασιστικότητα νικητής» και, ότι «οι προσωπικότητες υπερκέρασαν τα πολιτικά κόμματα, καθώς ανεξάρτητοι υποψήφιοι είχαν το προβάδισμα στις τρεις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας», ενώ επίθεση κάνουν πάλι οι Εβραιοαμερικανοί στον Λαϊκό Σύνδεσμο.
Στην ιστοσελίδα του Global Jewish News Source δημοσιεύεται ανταπόκριση από την Αθήνα, στην οποία υπογραμμίζεται, ότι «το κόμμα Χρυσή Αυγή έλαβε ισχυρή στήριξη στις ελληνικές τοπικές εκλογές, παρά τη σκληρή καταστολή του από την κυβέρνηση».
Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στα ποσοστά που συγκέντρωσαν οι υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα και στην περιφέρεια Αττικής, καθώς και στον υποψήφιο του κόμματος στη Θεσσαλονίκη.
«Ενώ κανένας από τους υποψηφίους της Χρυσής Αυγής δεν πέρασε στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας, που θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή, όταν θα πραγματοποιηθούν επίσης και εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, η ισχυρή παρουσία του νεοναζιστικού κόμματος προκάλεσε ανησυχία στην κυβέρνηση», τονίζεται στην ανταπόκριση, υπογραμμίζοντας σχετική δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου.
Το ραδιοφωνικό πρόγραμμα του CBS και το 1010 Wins αναφέρθηκαν σε «εκδήλωση θυμού» από τους ψηφοφόρους κατά των μέτρων λιτότητας της κυβέρνησης, προσθέτοντας, ότι «το αριστερό κόμμα ΣΥΡΙΖΑ της αντιπολίτευσης συγκέντρωσε μεγάλα ποσοστά σε εκλογικές περιφέρειες, στον πρώτο γύρο των τοπικών εκλογών την Κυριακή».
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...